Latest News

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Κασσελάκης: Εγκαινιάζει τα νέα γραφεία του στον Ταύρο - Με καπνογόνα η άφιξή του, ποιοι έδωσαν το παρών (ΒΙΝΤΕΟ -ΕΙΚΟΝΕΣ)

 


Με την συνάντηση που είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα με τους «εθελοντές», εγκαινιάζει τα νέα του γραφεία στον Ταύρο ο Στέφανος Κασσελάκης...

Πρόκειται για μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας με κάποιους από όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του για γράφτηκαν στην διαδικτυακή πλατφόρμα του με τον τίτλο odikosmassyriza.gr.

«Ξεκινάμε. Συζητάμε. Γνωριζόμαστε. Σας περιμένω!», ανέφερε το μήνυμα που ανάρτησε χθες στο facebook προαναγγέλλοντας την συνάντηση.

Στο μεταξύ, η συγκέντρωση που αρχικά σχεδιαζόταν για σήμερα έχει αναβληθεί. Οι υποστηρικτές του βρέθηκαν από νωρίς έξω από τα γραφεία στον Ταύρο όπου κατέφθασαν με πούλμαν.

Μάλιστα από ένα σημείο και ύστερα το κλίμα ζεστάθηκε και οι εκδηλώσεις στήριξης άρχισαν να γίνονται πιο έντονες παιρνόντας από τις ανθοδέσμες στα καπνογόνα! Ανάμεσα στους εθελοντές που έδωσαν το «παρών» είναι και γνωστά στελέχη όπως η Θεοδώρα Τζάκρη, ο Θάνος Μωραϊτης και ο Ευάγγελος Αντώναρος.