Latest News

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

Περικλής Κονδυλάτος για Καπουτζίδη - Σεργουλόπουλο: «Γιατί πρέπει να κάνουν τόσο θόρυβο γύρω από τη σεξουαλικότητά τους;»

 

Για τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο Ηρώδειο τον τελευταίο καιρό μίλησε ο Περικλής Κονδυλάτος, επισημαίνοντας ότι κάποια προγράμματα, όπως αυτό του Κωνσταντίνου Αργυρού, δεν θα έπρεπε να έχουν θέση σε έναν...τέτοιο χώρο.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», ο σχεδιαστής κλήθηκε να απαντήσει -μεταξύ άλλων- στην πρόσφατη δήλωση του Γιώργου Καπουτζίδη κατά την οποία ο ίδιος μέχρι πρότινος πίστευε ότι μόνο εκείνος και ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν ομοφυλόφιλοι, καθώς οι υπόλοιποι στον χώρο της σόουμπιζ επιλέγουν να κρύβουν τον σεξουαλικό τους προσδιορισμό.

Αντιδρώντας στην εν λόγω δήλωση, ο Περικλής Κονδυλάτος αναρωτήθηκε γιατί κάποιοι να κάνουν τόσο θόρυβο γύρω από τη σεξουαλικότητά τους, επισημαίνοντας ότι κανείς δεν τους απαγόρευσε να είναι και να κάνουν ό,τι ακριβώς επιθυμούν…

«Γιατί πρέπει να κάνουν τόσο θόρυβο γύρω από τη σεξουαλικότητά τους; Τους απαγόρευσε κανείς να κάνουν σεξ με όποιον θέλουν το βράδυ στο κρεβάτι τους; Τους κυνήγησε κανείς; Γιατί το τραβάμε όλο αυτό; Ειλικρινά, δεν μπορώ άλλο, έχω κουραστεί. Έχω κουραστεί με τους δικαιωματιστές, έχω κουραστεί με τους ανθρώπους που βγαίνουν και ουρλιάζουν. Δεν τους ενοχλεί κανείς. Ας ζήσουν τη ζωή τους και ας αφήσουν κι εμάς να ζήσουμε. Έλεος» είπε χαρακτηριστικά.