Latest News

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Σάλος με τον Γκλέτσο που θέλει να γίνει και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ: «Να εισάγουμε ιερόδουλες από τις χώρες των μεταναστών για τις ανάγκες τους»

 


Σάλο  προκάλεσε δήλωση του υποψηφίου πλέον προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολου Γκλέτσου ότι η πολιτεία θα έπρεπε να έχει… φροντίσει να… εισάγει στη χώρα μετανάστριες ιερόδουλες για να ικανοποιούν τις ανάγκες... των μεταναστών.

Συγκεκριμένα, ο Απόστολος Γκλέτσος, μιλώντας στο Astra TV, είπε χαρακτηριστικά «Φέρνουνε διάφορους μετανάστες και λένε περάστε στη χώρα και δεν φροντίζουν το πώς αυτοί οι άνθρωποι θα πάνε σε οίκο ανοχής. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι έχουν μια ιδιαίτερη μυρωδιά και δεν τους δέχονται στους οίκους ανοχής».

Και συνέχισε, δίνοντας τη λύση:« Οι οίκοι ανοχής το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνουν, είναι να φέρουν γυναίκες ιερόδουλες από τα δικά τους μέρη για να εξυπηρετηθούν αυτοί οι άνθρωποι, και να μην πάνε να γίνουνε μετά φονιάδες, διότι βγαίνουν οι τεστοστερόνες από τα αυτιά».

Μάλιστα, επέμενε λέγοντας «παίρνεις 18ρηδες και δεν τους έχεις εξασφαλίσει αυτό. Η τεστοστερόνη όταν βγαίνει από εδώ γίνεται ‘’όπλο’’ μετά να γίνουν βιαστές».

Μάλιστα, ο κ. Γκλέτσος φρόντισε να επιχειρήσει να το μαζέψει κάπως λέγοντας: «το είπα στην υπερβολή του για να πω ότι και αυτό είναι ένα βασικό».