Latest News

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Βηρυτός ο ΣΥΡΙΖΑ: Με... τουφεκιές αντέδρασαν στο βίντεο της υποψηφιότητας Κασσελάκη


Βηρυτό θυμίζουν όσα διαδραματίζονται στον ΣΥΡΙΖΑ, αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη που είχε προαναγγελθεί εδώ... και μέρες.

Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη με το οποίο δηλώνει παρών στις εσωκομματικές εξελίξεις ξέσπασε ένας νέος γύρος αντιδράσεων στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στελέχη των «87» και ορισμένοι ακόμη (συμπεριλαμβανομένων και τρολ των social media) ισχυρίστηκαν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είπε σε κανένα σημείο του βίντεο ότι θα είναι υποψήφιος τροφοδοτώντας συζητήσεις για το αν ο κ. Κασσελάκης διεκδικεί όντως την προεδρία του κόμματος.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα γράφει σε ανάρτηση του στην πλατφόρμα «Χ» ο Κώστας Ζαχαριάδης που παρατήρησε πως «σε ένα video 232 δευτερολέπτων δεν χώρεσε η φράση «θα είμαι υποψήφιος για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία». «Πως γίνεται να «είσαι εδώ» και να κρύβεσαι;», σημειώνει.

zaxariadis x 1 0f1ad

Στην απογευματινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ζαχαριάδης φέρεται να τόνισε πως «αν ο Κασσελάκης εννοεί στο βίντεο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει μέρος των σχεδίων της διαπλοκής, αυτό δεν μπορεί να γίνει ανεκτό. Επίσης, τι είναι ο Κασσελάκης από σήμερα με βάση αυτό το βίντεο; Υποψήφιος πρόεδρος; Μέλος του κόμματος; Πρώην πρόεδρος; Ως τι μιλάει;».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η τοποθέτηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου. Το μέλος της ΠΓ φέρεται να σημείωσε πως «δεν άκουσα ανακοίνωση υποψηφιότητας από τον Κασσελάκη. Άκουσα κάλεσμα για το Συνέδριο.

Οφείλει ο Κασσελάκης να το ξεκαθαρίσει. Για να ξέρουμε αν εκλαμβάνεται ή όχι από το κόμμα ως υποψήφιος. Στο βίντεο που έκανε ο Κασσελάκης μιλάει πάλι για ΣΥΡΙΖΑ και διαπλοκή. Το ίδιο είχε κάνει τον Αύγουστο και σε ένα βίντεο εναντίον δεκάδων στελεχών του κόμματος.

Αυτό είναι προσβολή της προσωπικότητας των στελεχών, των μελών, και του ίδιου του κόμματος».

Στη… μάχη και τα γνωστά troll

Την ίδια ώρα στις εξελίξεις που φέρνει η ανακοίνωση Κασσελάκη θέση παίρνουν για διάφοροι ανώνυμοι λογαριασμοί του Χ όπως το γνωστό τρολ Marka2!! το οποίο έκανε λόγο για βίντεο «ύμνο στον τραμπισμό».

«Η εικόνα ενάντια στην έλλειψη περιεχομένου. Η τοξικότητα, η αχαλίνωτη εγωπάθειά, το ψέμα. Ο παθολογικός ναρκισσιστής #Κασσελακης που δεν έχει μάθει να χτίζει συμμαχίες αλλά να επιβάλει την άποψή του,«χτύπησε» μ ένα βίντεο υμνο στον Τραμπισμο. Τόσος είναι», γράφει.

Πάντως, ακόμα και από το περιβάλλον των «87» φαίνεται ότι δεν έχουν αντιληφθεί ότι ο κ. Κασσελάκης διεκδικεί ξανά την προεδρία του κόμματος.
Συγκεκριμένα, μιλούν για «κάλεσμα για συμμετοχή στο Συνέδριο» έχοντας παρακολουθήσει το βίντεο της δήλωσης του κ. Κασσελάκη, σχολιάζοντας ότι «τα άλλα όλα είναι εικασίες και ερμηνείες», αναφερόμενοι στο εάν αυτό παραπέμπει σε δήλωση υποψηφιότητας.

«Σε ποιο σημείο του βίντεο ανακοίνωσε υποψηφιοτητα;» διερωτήθηκαν αφού είδαν το βίντεο του κ. Κασσελάκη.