Latest News

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

Κιλιάν Εμπαπέ: Βρέθηκε με δέκα ξανθιές γυναίκες σε ξενοδοχείο στην Στοκχόλμη

 


Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την «υπόθεση Εμπαπέ» που έχει ταρακουνήσει το χώρο του... ποδοσφαίρου.

Η εφημερίδα Aftonbladet αναφέρει πως για δύο συνεχόμενα βράδια ο Γάλλος άσος φιλοξένησε περίπου δέκα γυναίκες στη σουίτα του στο Bank Hotel όπου είχε καταλύσει στη Στοκχόλμη.

Οι καλά ενημερωμένες πηγές που επικαλείται η σουηδική εφημερίδα αποκαλύπτουν πως ο Εμπαπέ είχε νοικιάσει έναν ολόκληρο όροφο στο ξενοδοχείο, κάτι που δεν είναι σπάνιο για πρόσωπα του στάτους του και της οικονομικής του επιφάνειας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη σουηδική πρωτεύουσα προσπαθούσε με κάθε τρόπο να περνά απαρατήρητος φορώντας μάσκα και καπέλο.

Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, μετά την ολοκλήρωση του πάρτι στη μυστική αίθουσα «πινγκ πονγκ» του νάιτ κλαμπ «V» ο Εμπαπέ προσκάλεσε στη σουίτα του περίπου δέκα γυναίκες. Οι κανονισμοί του ξενοδοχείου το απαγορεύουν αλλά για τον διάσημο πελάτη τους έγινε μια εξαίρεση.

Η πηγή της Aftonbladet αναφέρει πως όλες οι γυναίκες ήταν ξανθές και οι περισσότερες φορούσαν φορέματα, παλτό και κασκόλ.

Την επόμενη ημέρα το πάρτι στη σουίτα επαναλήφθηκε. Μόνο που αυτή τη φορά ο Εμπαπέ ανέβηκε από τη σουίτα με το ασανσέρ συνοδευόμενος από μια γυναίκα ντυμένη για πάρτι.

Η καλά ενημερωμένη πηγή παρατήρησε πως κατά τη διήμερη παραμονή του στη Στοκχόλμη ο άσος της Ρεάλ αισθανόταν μια πίεση κάθε φορά που έβγαινε έξω. Προσπαθούσε συνεχώς να κρύβει το πρόσωπό του γιατί δεν ήθελε κανείς να μάθει για το ταξίδι του στη Σουηδία.

Κατά την αναχώρησή του το αυτοκίνητο που θα τον παραλάμβανε απέφυγε να πάει στην κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου. Όμως και στη δεύτερη έξοδο υπήρχαν δημοσιογράφοι που τον περίμεναν αναγκάζοντας ξανά να αλλάξει δρομολόγιο διαφυγής.

Ο Εμπαπέ αποχώρησε στις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής και η εις βάρος του καταγγελία για βιασμό, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, έγινε την επομένη.