Latest News

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Πολάκης: Αντίθετος στη διαγραφή Κασσελάκη – «Να πάρει πίσω το απαράδεκτο εξώδικο»


 Ο Παύλος Πολάκης κάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη να αποσύρει το εξώδικο που απέστειλε προς την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαρροή της δήλωσης... Πόθεν Έσχες του.

«Όσο απαράδεκτη είναι η διαρροή ενός μόνο Πόθεν Έσχες, 100 φορές πιο απαράδεκτο είναι να στέλνει υποψήφιος εξώδικο στην Πολιτική Γραμματεία και στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος στο οποίο επιθυμεί να ηγηθεί», δήλωσε ο Παύλος Πολάκης.

Ζήτησε επίσης να αναρτηθεί άμεσα το δικό του Πόθεν Έσχες, τονίζοντας ότι τα έγγραφα αυτά είναι δημόσια και πως όλοι οι υποψήφιοι γνώριζαν τις απαιτήσεις. «Ζητώ να αναρτηθεί σήμερα», είπε και κάλεσε τον κ. Κασσελάκη να ανακαλέσει το εξώδικο.

Παράλληλα, πρότεινε να οριστεί συνάντηση μεταξύ των υποψηφίων, είτε όλοι μαζί είτε με εκπροσώπους, για να καθοριστούν οι ημερομηνίες των debate, με στόχο την ουσιαστική πολιτική αντιπαράθεση.

Αναφερόμενος στο αίτημα της Όλγας Γεροβασίλη για παραπομπή του Κασσελάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας με το αίτημα διαγραφής του, ο κ. Πολάκης ξεκαθάρισε ότι «δεν τίθεται κανένα θέμα διαγραφής», υποστηρίζοντας πως «κάποιοι το έθεσαν ακροθιγώς».

Αναφορικά για την απαίτηση της Ολγας Γεροβασίλη να διαγραφεί ο Κασσελάκης, ο επίσης υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «δεν μπορείς να διαγράψεις υποψήφιο πρόεδρο, δείχνει αδυναμία"

Καταλήγοντας, τόνισε πως ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να λειτουργήσει ως Αξιωματική Αντιπολίτευση, πολεμώντας την πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπογραμμίζοντας ότι όσοι δεν το κατανοούν επιδίδονται σε «κακομοιριές».