Latest News

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Έγκλημα στα Τέμπη: «Ζούμε έναν Γολγοθά, θα επισκεφθεί το νοσοκομείο στο Μιλάνο» λέει ο πατέρας του Γεράσιμου

 


Για πρώτη φορά ο πατέρας του Γεράσιμου, του μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, μιλά μετά την είδηση πως ο γιος του ολοκλήρωσε τον κύκλο της αποκατάστασης στο εξειδικευμένο κέντρο αποθεραπείας της... Βοστώνης.

Ο Γεράσιμος μετά το δυστύχημα των Τεμπών βρίσκεται σε βαθύ κώμα και οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν για σχεδόν έναν χρόνο στις ΗΠΑ δεν κατάφεραν να τον βοηθήσουν να «ξυπνήσει. Την Τρίτη το τοπικό μέσο thenewspaper.gr δημοσίευσε πως ο 22χρονος θα επιστρέψει στην Ελλάδα, ωστόσο η οικογένεια του διέψευσε την πληροφορία.

Συγγενικό του πρόσωπο δήλωσε στο magnesianews.gr πως η οικογένεια εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, «είτε να παραμείνει το παιδί στη Βοστώνη, είτε να μεταφερθεί σε άλλο Κέντρο Αποκατάστασης σε άλλη χώρα, ή να επιστρέψει στην Ελλάδα», αλλά καμία απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμη.

Ο πατέρας του Γεράσιμου μιλώντας για πρώτη φορά μετά από τις τελευταίες εξελίξεις το πρωί της Τετάρτης στο «Πρωινό» του Αντ1, ανέφερε πως θα επισκεφθεί νοσοκομείο στο Μιλάνο που θεωρείται κατάλληλο για την συνέχεια της αποκατάστασης του γιου του.

«Μονάχη έγνοια η υγεία του Γεράσιμου. Ζούμε με την οικογένεια έναν Γολγοθά. Θα επισκεφθεί το νοσοκομείο στο Μιλάνο, θεωρείται από τα μοναδικά νοσοκομεία στον κόσμο για την αποκατάσταση της υγείας του παιδιού μας. Ο Γεράσιμος θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όταν οι γιατροί αποφασίσουν το πότε. Πλησιάζουν οι μέρες που θα συμπληρωθούν δύο χρόνια από το τραγικό και θλιβερό έγκλημα στα Τέμπη. Περιμένω δικαιοσύνη, παραδειγματική τιμωρία στους υπεύθυνους.

»Παρακαλώ σεβασμό στο δράμα του Γεράσιμου και της οικογένειας. Ευχαριστώ όλους όσοι μας συμπαραστέκονται αλλά και τους γιατρούς του παιδιού μας. Μοναχή μας έγνοια το παιδί μας αλλά και η απονομή δικαιοσύνης», ανέφερε χαρακτηριστικά.