Latest News

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Η Δράμα μετατρέπεται σε… Χόλιγουντ: Χάγιεκ, Κασέλ και Τέιλορ-Τζόι στο Νευροκόπι για τα γυρίσματα ταινίας

 


Το Κάτω Νευροκόπι Δράμας βρίσκονται χολιγουντιανοί αστέρες για τα γυρίσματα ταινίας...

Οι Βενσάν Κασέλ, την Άνια Τέιλορ-Τζόι, τον Κρις Εβανς, τη Σάλμα Χάγιεκ και Σαμ Ρίτσαρντσον, θα βρεθούν για μερικές ημέρες στα λατομεία εξόρυξης μαρμάρου στην περιοχή του Βώλακα,προκειμένου να γυρίσουν σκηνές για λογαριασμό της πλατφόρμας Netflix, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ρομέν Γαβράς (γιος του Κώστα Γαβρά) και Γουίλ Άρμπερυ.

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένονται να ξεκινήσουν σήμερα και θα διαρκέσουν μέχρι τις 2 Νοεμβρίου, ωστόσο επικρατεί απόλυτη μυστικότητα για την υπόθεση και την έλευση των σταρ στην περιοχή.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου ξενοδόχων Δράμας Άγγελο Καλλία, τα συνεργεία έχουν φτάσει εδώ και μέρες στη περιοχή για την προετοιμασία της παραγωγής.

«Περισσότερα από 150 άτομα βρίσκονται ήδη στην περιοχή μας για τις ανάγκες της ταινίας και έχουν κλειστεί από την παραγωγή περί τα διακόσια δωμάτια στην ευρύτερη περιοχή. Από τα όσα έχουμε πληροφορηθεί, μέχρι στιγμής, τα γυρίσματα θα γίνουν στα λατομεία του Βώλακα, σε μια στοά που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για τις ανάγκες της ταινίας» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Γυρίσματα θα γίνουν και στον δρόμο που οδηγεί στο χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού. Σκηνές θα γυριστούν και σε στούντιο στη γειτονική Βουλγαρία.