Latest News

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Θέμις Μπαζάκα : Ένιωσα να βιάζεται η ζωή μου


Η Θέμις Μπαζάκα έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την σχέση της με τον πρώτο της σύζυγο, ενώ αναφέρθηκε επίσης, στους καλλιτέχνες, αλλά και τη δήλωση που είχε κάνει ότι... «πρέπει να πάψουν τα Θρησκευτικά από το σχολείο».

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» και αρχικά, είπε για τον πρώην σύζυγό της: «Με τον πρώην σύζυγό μου χωρίσαμε, όταν ήμασταν εδώ. Είχα πια συνεχείς και πιεστικές προτάσεις για να κάνω τηλεόραση και ταινίες, που έπρεπε πια να πάψω να κάνω πίσω. Έτσι συμφωνήσαμε να γίνει μετεγκατάσταση, αλλά εδώ δεν ήταν εύκολα τα πράγματα για τον άντρα μου».

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ήταν μουσικός και έπαιζε live σε θέατρα. Εδώ δεν υπήρχε αυτό το είδος και άρχισε να δυσφορεί. Κάπως αυτό έφερε τη διάσταση και το πληρώσαμε. Σχέσεις καθοριστικές ήρθαν, έρχονται και παρέρχονται. Ο κόσμος νομίζει ότι είμαι καλόγρια, αλλά δεν είμαι».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε επίοσης, στην κοινωνία και το πόσο συντηρητική είναι. «Η αλήθεια είναι ότι είμαστε συντηρητική χώρα και δεν είμαστε διατεθειμένοι να μάθουμε και να προχωρήσουμε. Το καλό είναι ότι εγώ δεν ζω μια κανονική ζωή, είμαι περικυκλωμένη από ανθρώπους που έχουν τις ίδιες σκέψεις με εμένα. Οι καλλιτέχνες είναι πιο ανοιχτοί, φιλελεύθεροι και δημοκρατικοί. Όχι ότι δεν υπάρχει προοδευτικός κόσμος που βαριανασαίνει εδώ», εξήγησε.

Τέλος, αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που προέκυψαν μετά το σχόλιό της να σταματήσουν τα Θρησκευτικά στα σχολεία. «Για τη δήλωσή μου δέχτηκα επίθεση από μια μερίδα φανατικά θρησκευόμενων, όμως είχε πλάκα, γιατί ο κόσμος στον δρόμο μου έλεγε “μπράβο, να τα πει κάποιος”. Πρέπει να σου πω ότι τρόμαξα, γιατί δεν είχα ξαναδεχτεί τέτοια επίθεση, έπαιρναν στο ταμείο του θεάτρου και εκφράζονταν άσχημα για μένα. Και τα media περίμεναν απ’ έξω. Σιγά, τι είπα; Ένιωσα να βιάζεται η ζωή μου. “Πείτε μας” και “πείτε μας”. Όχι, δεν θα σας πω. Είπα. Ό,τι θέλετε, καταλάβετε», είπε κλείνοντας.