Latest News

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

«Amber Alert» στο Δήμο Πειραιά: Χάθηκαν 160.000 λίτρα πετρελαίου από το γκαράζ!

 


Μαθαίνουμε πως χάθηκαν περί τα 160.000 λίτρα πετρελαίου από το γκαράζ του Δήμου Πειραιά.

Η «εξαφάνιση» της ποσότητας πετρελαίου έγινε τυχαία αντιληπτή πριν από λίγο καιρό, όταν κατά τη διάρκεια νέας τροφοδοσίας καυσίμων παρατηρήθηκε υπάλληλος της εταιρείας να δίνει ένα χαρτάκι σε εργαζόμενο του Δήμου Πειραιά.

Το «ραβασάκι» αυτό φαίνεται ότι προκάλεσε την περιέργεια των υπολοίπων παριστάμενων και άρχισαν να ψάχνονται διαπιστώνοντας ότι έλειπε μεγάλη ποσότητα πετρελαίου.  Από τον έλεγχο, όπως λένε εργαζόμενοι του Δήμου Πειραιά, βρέθηκε ότι εδώ και καιρό υπήρχε πρόβλημα στο σύστημα εισροών και εκροών της δεξαμενής και δεν φαινόταν πόσο πετρέλαιο έμπαινε κάθε φορά στη δεξαμενή. Δηλαδή, δεν μπορούσαν να γνωρίζουν εάν έμπαιναν στη δεξαμενή τα λίτρα που έγραφαν τα σχετικά τιμολόγια

Το θέμα φαίνεται να έχει πολύ ενδιαφέρον,  καθώς δεν γνωρίζουν για πόσο καιρό χάνονταν ποσότητες καυσίμων από τη δεξαμενή στο γκαράζ του Δήμου Πειραιά. 

Ήδη η υπόθεση ανατέθηκε σε διευθύντρια του Δήμου που διενεργεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση προκειμένου να διερευνήσει πως χάθηκαν ποσότητες πετρελαίου από το γκαράζ προκειμένου να αποδοθούν τυχόν ευθύνες για την εξαφάνισή των καυσίμων και μάλιστα σε βάθος τριετίας. Η έρευνα γίνεται με άκρα μυστικότητα  αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, επικεντρώνεται σε τρεις υπαλλήλους, δύο άνδρες και μία γυναίκα.

 Με λίγα λόγια,  διαπιστώθηκε ότι χάθηκαν τουλάχιστον 160.000 λίτρα πετρελαίου και τώρα ψάχνουν να βρουν πως έγινε αυτό το μαγικό και πόσο καιρό μπορεί να συμβαίνει χωρίς να έχουν πάρει είδηση οι αρμόδιοι της δημοτικής αρχής του Γιάννη Μώραλη.

@ Δηλαδή, έχουνε «Amber Alert» στο Δήμο Πειραιά: Μπορείτε να βοηθήσετε?