Latest News

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Σάλος με πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Abercrombie - Συνελήφθη για σεξουαλική εκμετάλλευση νεαρών ανδρών

 


Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Abercrombie & Fitch, Μάικ Τζέφρις, συνελήφθη στο πλαίσιο έρευνας για σεξουαλική διακίνηση, ένα χρόνο αφότου κατηγορήθηκε για σεξουαλική εκμετάλλευση... ανδρών μοντέλων.

Ο 80χρονος μεγιστάνας της μόδας τέθηκε υπό κράτηση μαζί με τον σύντροφό του, Ματ Σμιθ, και έναν άλλο άνδρα, τον Τζιμ Τζέικομπσον, είπε μια πηγή στο Daily Beast.

Η έρευνα, που διεξήχθη από ομοσπονδιακούς εισαγγελείς στο Μπρούκλιν και το FBI, εξέτασε εάν η τριάδα εκμεταλλεύτηκε και κακοποίησε νεαρούς άνδρες σε πάρτι στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες, ανέφεραν πηγές στο ABC News.

Η έρευνα αναγνωρίστηκε από τους ομοσπονδιακούς εισαγγελείς τον Ιανουάριο, αφού πολλά φερόμενα θύματα υπέβαλαν μήνυση το 2023.

«Οι σημερινές συλλήψεις είναι μνημειώδεις για τα επίδοξα μοντέλα που υπέστησαν εκμετάλλευση από αυτά τα άτομα», δήλωσε στην Daily Beast η Brittany Henderson, δικηγόρος που εκπροσωπούσε ορισμένα από τα φερόμενα θύματα στην πολιτική αγωγή.

«Ο αγώνας τους για δικαιοσύνη δεν τελειώνει εδώ. Ανυπομονούμε να θεωρήσουμε την Abercrombie & Fitch υπεύθυνη για τη διευκόλυνση αυτής της τρομερής συμπεριφοράς και να διασφαλίσουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί ξανά».