Latest News

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Δολοφονία στα Καμένα Βούρλα: Ερευνούν άτομα από το περιβάλλον της 84χρονης

 


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών, για τη δολοφονία της 84χρονης  στα Καμένα Βούρλα...
το βράδυ του Σαββάτου

Οι έρευνες των Αρχών σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες για τη δολοφονία στα Καμένα Βούρλα, στρέφονται πλέον σε άτομα από το περιβάλλον της 84χρονης, ενώ την ίδια ώρα εξετάζεται αν το κίνητρο, ήταν τα χρήματα που είχε στο σπίτι της.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αστυνομία ερευνά αν υπήρχαν πιέσεις από συγγενικά της πρόσωπα, προκειμένου να τους συμπεριλάβει στη διαθήκη της ή αν κάποιος την είχε στοχοποιήσει για οικονομικούς λόγους. Παράλληλα, το κίνητρο της ληστείας δεν έχει αποκλειστεί, ενώ οι έρευνες επικεντρώνονται και στις κάμερες αλλά και στα τηλέφωνα των κοντινών της.

Σημειώνεται πως το σκηνικό που αντίκρισαν οι Αρχές όταν την εντόπισαν στο σπίτι της νεκρή, παρουσιάζει αντιφάσεις. Παρότι βρέθηκε το πορτοφόλι της, είχε κλαπεί το διαμαντένιο δαχτυλίδι της, ενώ σύμφωνα με συγγενή της, η 84χρονη πάντα αρκετά χρήματα στο σπίτι για μια ώρα ανάγκης.

Επομένως δεν αποκλείεται όποιος που γνώριζε για τα χρήματα αυτά και μπαινοέβγαινε στο σπίτι της, να πήγε στοχευμένα. Μέχρι τώρα οι Αρχές έχουν τις καταθέσεις συγγενών, γειτόνων αλλά και φίλων της 84χρονης.