Latest News

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Σεξουαλική παρενόχληση στη Δράμα: 41χρονη καταγγέλλει πνευμονολόγο ότι την θώπευε την ώρα της εξέτασης


 «Αν ήξερα τι θα γινόταν δεν θα πήγαινα ποτέ» δήλωσε η 41χρονη γυναίκα από την Δράμα που κατήγγειλε πνευμονολόγο από τη Δράμα για σεξουαλική παρενόχληση... 

Σύμφωνα με την καταγγελία της 41χρονης γυναίκας όλα έγιναν στις 9/6/22 στο ιδιωτικό ιατρείο του πνευμονολόγου, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης ιατρικής επίσκεψής της.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα από τη Δράμα, η ίδια επισκέφτηκε τον πνευμονολόγο γιατί είχε κρίσεις βήχα το τελευταίο διάστημα. Ο γιατρός, πάρα τις αντιρρήσεις που είχε η γυναίκα, φέρεται να ήθελε να κάνει σε αυτήν ένεση κορτιζόνης και, αφού την εξέτασε με στηθοσκόπιο, της ζήτησε να βγάλει εντελώς τον στηθόδεσμό της που ο ίδιος είχε ξεκουμπώσει σύμφωνα με την καταγγελία της, 

Της έκανε μασάζ σε πολλά σημεία μετά την ένεση κορτιζόνης

Την ίδια στιγμή με διαχυτική συμπεριφορά απέναντι της, αποκαλώντας την «κούκλα μου, ομορφιά μου», της ζήτησε να ξαπλώσει στο εξεταστήριο και για να της χορηγήσει την ένεση, της ζήτησε να σηκώσει το ρούχο της και το εσώρουχο της προς τα πάνω, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθούν τα επίμαχα σημεία του σώματος της, ενώ στη συνέχεια, σύμφωνα με όσα λέει η ίδια στην καταγγελία της, ο γιατρός της έκανε μασάζ με τα χέρια του στο σημείο που πραγματοποίησε την ένεση κορτιζόνης και έπιανε πολλά σημεία στο σώμα της.

Στην αρχή η γυναίκα ανέφερε ότι όλα αυτά έγινανα στο πλαίσιο της ιατρικής πράξης.

Η 41χρονη γυναίκα που προχώρησε στην καταγγελία είπε στο newsit.gr:

«Όταν ο γιατρός έκανε όλα αυτά τα πράγματα δεν ήξερα τι να κάνω. Είχα τρομοκρατηθεί, είχα παγώσει. Όταν βρίσκεσαι σε έναν ιατρικό χώρο δεν περιμένεις ποτέ ότι ο γιατρός θα χρησιμοποιήσει την ιδιότητα του για να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο.

Αν ήξερα τι θα γινόταν δεν θα πήγαινα ποτέ. Εννοείται ότι φοβήθηκα και εννοείται ότι αυτή η διαδικασία στην οποία μπήκα με έχει εξασθενήσει ψυχολογικά αλλά αντέδρασα στιγμιαία και σκέφτηκα ότι έπρεπε να τον καταγγείλω.

«Δεν μπορούσα να αντιδράσω»

Μπορεί να πηγαίνουν και άλλες κοπέλες και να βιώνουν και άλλες τα ίδια και δεν έχουν που να το πουν. Το έχει κάνει και σε άλλες γυναίκες. Εγώ αισθάνθηκα ότι αυτά που έκανε ήταν χειρότερα και από βιασμό. Εξαναγκάστηκα και δεν μπορούσα να αντιδράσω. Θέλω να μαθευτεί όλο αυτό που πέρασα και να προστατευτεί κάθε γυναίκα. Δεν έχω συναισθήματα. Ελπίζω ότι η Δικαιοσύνη θα είναι διαφανής και θα αποδοθεί όπως πρέπει».