Latest News

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Κατερίνα Λέχου: Στα 35 έπαθα κρίση πανικού -Σε όλη μου τη ζωή με κοιτούσαν περίεργα οι γυναίκες


Η Κατερίνα Λέχου μίλησε για τις κρίσεις πανικού που βίωνε στο παρελθόν, τη σχέση της με τον χρόνο, αλλά και τις... κρίσεις πανικού.

Μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4», η ηθοποιός αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στις κρίσεις πανικού που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Τόνισε ότι η ηλικία των 50 συχνά προκαλεί άγχος σε πολλούς, ωστόσο η ίδια αισθάνεται καλύτερα με τον εαυτό της. Επεσήμανε επίσης, τη σημασία της ποιότητας ζωής μετά τα 50 και την επιθυμία της να είναι πιο χαλαρή όσο μεγαλώνει.

Αρχικά, αναφέρθηκε στις κρίσεις πανικού. «Με ταλάνιζε πολύ η γνώμη των άλλων, είχα χαμηλή αυτοπεποίθηση. Αντιλήφθηκα ότι δίνω πολλή σημασία στις γνώμες των άλλων, όταν κατέρρευσα και έπαθα κρίση πανικού. Στα 35 έπαθα κρίση πανικού, ήμουν τυχερή που το έπαθα, γιατί έτσι ξεκίνησα ένα ταξίδι αυτοβελτίωσης. Τώρα είμαι 57 χρονών, αλλά μη νομίζεις ότι το έχω τακτοποιήσει, απλά αμβλύνεται. Αυτό νομίζω ότι έχει να κάνει με τον τρόπο που μεγαλώνουμε», δήλωσε. Όσο για τη σχέση της με τον χρόνο και το πέρασμά του, είπε: «Οι περισσότεροι την ηλικία των 50 τη ζουν λίγο τραυματικά. Δεν ξέρω τον λόγο, αλλά νομίζω ότι σε μεγάλο βαθμό μας το έχουν φορέσει. Και μαθηματικά να το πάρεις, ουσιαστικά είσαι στο τρίτο κομμάτι του κύκλου της ζωής. Πρέπει να είσαι εξοικειωμένος με το ότι υπάρχει αρχή, μέση και τέλος. Μετά τα 50 όλα είναι ποιοτικά, γιατί δεν έχεις χρόνο για χάσιμο».

H ηθοποιός  μίλησε και για τον σεξισμό που βιώνουν οι γυναίκες.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Λέχου ανέφερε: «Δεν είμαστε ίσοι με τους άνδρες. Ο άνδρας στα 50 μπορεί να παντρευτεί να κάνει και άλλα παιδιά, να έχει μία γυναίκα 20 χρόνια νεότερή του, είναι όλα οκ.

Μπορεί να έχει κοιλιά, να είναι καραφλός, να είναι τα μαλλιά του γκρίζα, αλλά είναι σέξι. Μια γυναίκα τρέχει σαν δυστυχισμένη στους πλαστικούς. Υπάρχει μία αγωνία να μην γεράσει. Αυτά δεν θα ξεριζωθούν έτσι, απλώς έχει μπει ένα νερό στο αυλάκι!».

Επίσης, η ηθοποιός είπε ότι: «Όλη μου τη ζωή με κοιτούσαν περίεργα οι γυναίκες. Και μόνο λόγω ύψους, ήμουν κάτι το αξιοπερίεργο και ξεκίνησε όταν πήγα στην Α’ Γυμνασίου. Έχω ζήσει το να είμαι διαφορετική, λόγω ύψους. Εκπαιδεύτηκα στο να με κοιτούν από πολύ νωρίς. Στο να μην σε ενδιαφέρει συνηθίζεις».