Latest News

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Γιώργος Λιάγκας: Πότε θα περάσει την πόρτα της ΕΣΗΕΑ - Αυτοί είναι οι 2 επίσης παρουσιαστές που ελέγχονται

 


Χαμός επικρατεί τόσο στην ΕΣΗΕΑ όσο και στο ΕΣΡ μετά το απαράδεκτο ρεπορτάζ που έδειξε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό μετά το θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ και αφορούσε το σπίτι του με λεπτομέρειες μέχρι και για τα χρήματα του... ενοικίου μηνιαίως.

Ο παρουσιαστής μπορεί να βγήκε και να ζήτησε δημόσια συγγνώμη με σκυμμένο το κεφάλι, ωστόσο, δεν την γλίτωσε τόσο εύκολα. Η κατακραυγή από τους τηλεθεατές ήταν μεγάλη που έπαιρναν μέχρι και το ΕΣΡ κάνοντας καταγγελίες.

Όλο το ρεπορτάζ για τις επόμενη ημέρα μετά το ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα

Αρνητικό ήταν όλο το κλίμα που επικράτησε στα γραφεία του ΑΝΤ1 αφού κατάλαβαν το χαμό που επικρατεί στα social media, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως ο Γιώργος Λιάγκας θα περάσει την πόρτα του γραφείου της ΕΣΗΕΑ την Τρίτη 15/10 στις 14:00 η ώρα.

Mετά το τέλος της εκπομπής και για το επόμενο δίωρο υπήρξαν άμεσες αντιδράσεις από το εσωτερικό του ΑΝΤ1 για το εν λόγω ρεπορτάζ αλλά δεν είχαν πάρει χαμπάρι τι γινόταν στα social media. Ο Γιώργος Λιάγκας όντως κατάλαβε το τεράστιο λάθος που έκανε και η συγγνώμη του ήταν ειλικρινής.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψαν μετά το θέμα που προβλήθηκε δέχτηκε τηλεφώνημα ένα αξιοματούχο πρόσωπο του ΑΝΤ1 από έναν άνθρωπο άλλου μέσου. Εκεί ήταν που ξεκίνησε να τρέχει το κανάλι.

Εκτός ωστόσο του Γιώργου Λιάγκα, ακόμα δυο παρουσιαστές έχουν μπει στο στόχαστρο. Η Ζήνα Κουτσελίνη αλλά και ο Πέτρος Κουσουλός.