Latest News

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Δολοφονία στην Κυψέλη: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στα δύο αδέλφια που σκότωσαν τον 28χρονο


 Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τελεσθείσα κατά συναυτουργία άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των δύο αδελφών που ομολόγησαν θανατηφόρα επίθεση σε βάρος του 28χρονου συγγενή τους... στην Κυψέλη.

Στη δίωξη που τους άσκησε ο εισαγγελέας, περιλαμβάνονται και τα αδικήματα της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Για το έγκλημα συνελήφθησαν και οι γονείς των δύο δραστών της δολοφονικής επίθεσης οι οποίοι παραπέμφθηκαν στο αυτόφωρο με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων.

Τα δύο αδέλφια, 17 και 19 ετών, τα οποία αποδίδουν την εγκληματική πράξης τους σε βάρος του θύματος σε κακοποίηση που είχαν υποστεί από εκείνον, παραπέμφθηκαν σε ανακριτή ανηλίκων.


Δολοφονία στην Κυψέλη: Πώς έγινε

Ο 17χρονος ομολόγησε ότι ήταν αυτός ο οποίος κατάφερε τη θανάσιμη μαχαιριά κάτω ακριβώς από τον λαιμό του 28χρονου ο οποίος σύρθηκε μέχρι την οδό Πατησίων αναζητώντας βοήθεια. Εκεί τον εντόπισε περιπολικό της Τροχαίας που περνούσε από το σημείο και ο αστυνομικός κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σχεδόν μια ώρα αργότερα τα δύο αδέλφια μαζί με τη μητέρα τους πήγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, ομολόγησαν την πράξη τους και συνελήφθησαν.

Στη συνέχεια, ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τελεσθείσα κατά συναυτουργία άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των δύο αδελφών.

Στη δίωξη που τους άσκησε ο εισαγγελέας, περιλαμβάνονται και τα αδικήματα της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Για το έγκλημα συνελήφθησαν και οι γονείς των δύο δραστών της δολοφονικής επίθεσης οι οποίοι παραπέμφθηκαν στο αυτόφωρο με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε, αναφερόμενος στο έγκλημα στην Κυψέλη: «Είχε μαχαιριές στον λαιμό και την κοιλιά».

Δολοφονία στην Κυψέλη: «Έλα εδώ να πούμε τα νέα μας»

«Έλα εδώ να πούμε τα νέα μας», φέρεται σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» να είπαν τα δύο αδέλφια στον 28χρονο για να έρθει στην Κυψέλη και να τους συναντήσει. Τα δύο αδέλφια διαμένουν στην Ελλάδα και είχαν μάθει από την οικογένεια τους ότι το θύμα είχε φτάσει στην Ελλάδα την ίδια μέρα.

Όπως μάλιστα φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς, ο 28χρονος τους είχε κακοποιήσει σεξουαλικά στο παρελθόν, κάτι που δεν είχαν ξεχάσει. Μάλιστα, όταν του έστησαν παγίδα θανάτου στη συμβολή των οδών Χανίων και Πατησίων φέρονται να τού θύμισαν την κακοποίηση τους με εκείνον να απαντά: «Ελάτε τώρα, ήμασταν παιδιά», σύμφωνα με την εκπομπή του Star.

Στη συνέχεια, οι δυο νεαροί κυνήγησαν τον 28χρονο στη μέση του δρόμου, με τον 17χρονο να του καταφέρνει τη χαριστική μαχαιριά στον λαιμό και το θύμα να φτάνει μέχρι την Πατησίων.