Latest News

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Θεσσαλονίκη: «Νιώθω ντροπή αλλά μου ομορφαίνει τη ζωή» λέει ο 28χρονος που μύριζε τα παπούτσια γειτόνων του

 


Ποινή φυλάκισης ενός μήνα με τριετή αναστολή, υπό τον όρο της παρακολούθησης θεραπευτικού προγράμματος σε αρμόδια κοινωνική δομή, επέβαλε το δικαστήριο στον 28χρονο, που μύριζε τα παπούτσια των γειτόνων του...στη Θεσσαλονίκη.

Ο 28χρονος είχε μηνυθεί από τους γείτονές του για διατάραξη οικιακής ειρήνης, επειδή έμπαινε στις αυλές τους και μύριζε τα παπούτσια τους, στην περιοχή της Σίνδου. «Δεν μπορώ να το εξηγήσω γιατί το έκανα. Νιώθω μεγάλη ντροπή και απογοήτευση για τον εαυτό μου. Θα ζητήσω βοήθεια για να το ξεπεράσω. Δεν πρόκειται να το ξανακάνω και ζήτω ειλικρινά συγγνώμη από τους γείτονες μου για την αναστάτωση που τους προκάλεσα», φέρεται να υποστήριξε αρχικά στην απολογία του.

Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι μπήκε συνολικά τρεις φορές σε αυλές σπιτιών, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν θα έκανε κάτι κακό στους γείτονές του. «Θορυβήθηκα και πήγα στην αστυνομία. Μου είπαν να καλέσω την Άμεση Δράση, όταν τον εντόπισα να το κάνει. Έστησα καρτέρι τρεις μέρες και μόλις τον είδα το πρωί, ειδοποίησα την αστυνομία και συνελήφθη», ανέφερε ο γείτονάς του στη δική του κατάθεση.

«Τον πιάσαμε με τον γείτονα πάνω στην πράξη. Δεν παρουσίασε καμία επιθετική συμπεριφορά, κατάλαβε αμέσως τι έκανε, δεν είχε επιθετική συμπεριφορά. Είπε απλά ότι έπρεπε να σταματήσει, ενώ όταν τον ρώτησε ο γείτονας γιατί το κάνει, εκείνος απάντησε: "γιατί μου ομορφαίνει τη ζωή". Θέλω να τον βοηθήσω και να σταματήσει αυτή την πράξη», κατέληξε.