Latest News

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

Θρίλερ στην Αμαλιάδα: «Δεν είμαι η νέα Πισπιρίγκου», λέει η 24χρονη Ειρήνη - Άλυτο μυστήριο ο θάνατος πέντε των βρεφών

 


Συνεχίζεται το θρίλερ του θανάτου των 5 βρεφών στην Αμαλιάδα. Η 24χρονη, που έχασε τα δύο της παιδιά πριν από δύο χρόνια, και ήταν συγκάτοικος και φίλη της μητέρας του μωρού που πέθανε το καλοκαίρι, εξακολουθεί να υποστηρίζει πως ο μικρός Παναγιώτης ήταν ζωντανός όταν έφτασε... στο νοσοκομείο.

«Δεν κατηγορούμαι. Εγώ ήμουν η πρώτη που ζήτησα με την κατάθεση μηνυτήρια αναφορά προς τον κύριο εισαγγελέα να διερευνηθεί ο θάνατος του δύο μηνών παιδιού μου. Περιμένω μέχρι σήμερα να μου πουν ποια είναι η αιτία θανάτου των δύο παιδιών μου. Δεν είμαι η νέα Πισπιρίγκου όπως κάποιοι θέλουν να με παρουσιάσουν», είπε η 24χρονη.

«Δεν πεθάνανε στα χέρια μου και όταν πεθαίνει ένας άνθρωπος πρώτα ελέγχεται και μετά γίνεται ότι γίνεται. Άμα πεθάνει αύριο ένα παιδί τι θα πούνε εγώ φταίω; Εδώ δεν ξέρω εγώ από τι έχει φύγει το παιδί μου, ακόμα και ψάχνω και βγαίνει η κάθε μία να μου πει εμένα ότι της σκότωσα το παιδί και ο άλλος ότι έχω εγώ ευθύνη για τα δικά μου τα παιδιά», υποστηρίζει η Ειρήνη Μουρτζούκου.

«Η Ειρήνη φωτογράφιζε το νεκρό παιδί μου σε πόζες»

Φίλη της Ειρήνης κατήγγειλε πως η 24χρονη φωτογράφιζε το νεκρό παιδί της, το οποίο πέθανε το βράδυ που εκείνη απουσίαζε.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», τον Φεβρουάριο του 2021, η μητέρα του παιδιού και η 24χρονη συγκατοικούσαν για περίπου έναν μήνα.

Το μοναδικό βράδυ που η Ειρήνη πρόσεχε το παιδί της το μωρό μελάνιασε και έχασε τη ζωή του.

Όπως είπε η μητέρα, το μωρό της ήταν υγιέστατο και δεν είχε παρουσιάσει κανένα αναπνευστικό πρόβλημα, το μωρό μελάνιασε και δυστυχώς “έφυγε” από τη ζωή.

Μετά από καιρό έμαθε ότι τράβαγε φωτογραφίες το παιδί της νεκρό στο σπίτι σε πόζες σαν να ήταν μοντέλο.

«Εγώ τότε δεν μπορούσα να δεχτώ τίποτα. Ακόμη και για τα δικά της παιδιά έλεγα ότι πέθαναν τυχαία. Τον Αύγουστο του 2024, έχασε άλλη μια μάνα το παιδί της και έδεσε το γλυκό. Οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν», ανέφερε στην κατάθεσή της.