Latest News

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Θρίλερ με 24χρονη φοιτήτρια στη Μαγιόρκα: Έπεσε σε κάδο σκουπιδιών για να βρει το κινητό της- Λιποθύμησε, συνεθλίβη και απανθρακώθηκε


 Μια 24χρονη γυναίκα στη Μαγιόρκα θεωρείται νεκρή αφού λιποθύμησε σε ένα δοχείο σκουπιδιών μετά από μια βραδινή έξοδο κατά τη διάρκεια της οποίας είχε πιει και προφανώς καταπλακώθηκε μέχρι θανάτου προτού αποτεφρωθεί στο χώρο... υγειονομικής ταφής

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερευνητές αναζητούν τώρα ίχνη του DNA της γυναίκας σε χώρο υγειονομικής ταφής, αφού το περιεχόμενο του κάδου αποτεφρώθηκε σε μονάδα διάθεσης απορριμμάτων. Η φοιτήτρια Agostina Rubini Medina είχε εξαφανιστεί στη Μαγιόρκα για πάνω από δύο εβδομάδες, αφού εξαφανίστηκε μετά από ένα βράδυ πάρτι με τους φίλους της στον παραλιακό δρόμο Paseo Marítimo στην Πάλμα.

Η ισπανική αστυνομία δήλωσε την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, ότι πέθανε σε κάδο σκουπιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμοποίησαν τα δεδομένα του κινητού της τηλεφώνου για να ανακατασκευάσουν τις κινήσεις της, με τον αναπληρωτή αστυνομικό διευθυντή Fernando Reboyras να λέει: “Ήταν μια αδύνατη γυναίκα που δυσκολευόταν να καταναλώσει αλκοόλ. Αυτό επιδεινώθηκε από τα φάρμακα που έπαιρνε”.

Ενώ περίμενε ένα λεωφορείο γύρω στα μεσάνυχτα, οι ερευνητές πιστεύουν ότι ένα αντικείμενο της έπεσε στον κάδο σκουπιδιών και μπήκε σε αυτόν για να το ανασύρει. Αλλά στη συνέχεια λιποθύμησε από το αλκοόλ, είπαν οι ερευνητές, με τα δεδομένα του κινητού τηλεφώνου να καλύπτουν για να αναπαραστήσουν τι συνέβη όταν το απορριμματοφόρο άδειασε τον κάδο και την καταπλάκωσε μέχρι θανάτου.

Τραγικά, μια μάρτυρας περίμενε ένα λεωφορείο λίγο πριν τον θάνατό της και παρατήρησε την τσάντα της τοποθετημένη τακτοποιημένα δίπλα στο κοντέινερ, αλλά δεν σκέφτηκε τίποτα περισσότερο. Η μάρτυρας, που βρισκόταν στη στάση του λεωφορείου στις 12.12 π.μ., φέρεται να μην άκουσε την έκκλησή της για βοήθεια ή να ουρλιάζει πριν φτάσουν τα φορτηγά στις 12.27 π.μ. για να αδειάσουν τον κάδο.

Οι ανακριτές ανέφεραν ότι το όχημα έφτασε σε μονάδα αποτέφρωσης απορριμμάτων στις 12.52 π.μ., όταν το τηλέφωνο της 24χρονης έπεσε νεκρό. Τώρα οι ερευνητές εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο για να βρουν ίχνη του DNA της Agostina ανάμεσα στις στάχτες και τα σκουπίδια στον χώρο υγειονομικής ταφής. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη.