Latest News

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Σκάνδαλο στην Τουρκία: 24χρονη διαιτητής πρωταγωνίστρια σε ερωτικό βίντεο με 61χρονο παρατηρητή διαιτησίας - Τι σχέση έχει η... Τεχνητή Νοημοσύνη;

 
Μια γυναίκα διαιτητής αρνήθηκε ότι συμμετείχε σε σεξουαλική ταινία με έναν αξιωματούχο με σχεδόν την τριπλάσια ηλικία της μετά την επιβολή κυρώσεων στο ζευγάρι από την... Τουρκική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Η Ελίφ Καρααρσλάν, 24 ετών, και ο επιθεωρητής διαιτητών της Super League, Ορχάν Ερντεμίρ, 61 ετών, δέχθηκαν αποβολή στις 4 Οκτωβρίου.

Το συμβούλιο διαιτησίας της Τουρκικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου επιβεβαίωσε ότι οι προσφυγές τους απορρίφθηκαν με το χτύπημα της Καραραρσλάν με 90 ημέρες αναστολή από δραστηριότητες που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες της 24χρονης







Ο Ερντεμίρ τιμωρήθηκε με αναστολή 45 ημερών.

Οι κυρώσεις φέρονται να ακολουθούν την εικαζόμενη εμφάνιση μιας σεξουαλικής ταινίας που υποστηρίζεται ότι εμφανίζει το ζευγάρι, σύμφωνα με τη Sun.

«Θα έχω πολύ δρόμο μπροστά μου νομικά, αλλά θα τα ξεπεράσω με τον πιο δυνατό και στιβαρό τρόπο», είπε ο Καραραρσλάν, όπως αναφέρει η The Sun.

«Ανυπομονώ για την πλήρη υποστήριξη και την αγάπη σας σε αυτή τη διαδικασία.

«Το κλάμα, το ουρλιαχτό και η λύπη δεν είναι πράγματα που θα έκανα. Δεν είμαι εγώ.

«Θα παραμείνω στον σκοπό μου μέχρι το τέλος. Είμαι μόνο ένας από τους πολλούς που υφίστανται κακό – ελπίζω να είμαι ο τελευταίος ».

Ένας δικηγόρος που εκπροσωπεί το Karaarslan εξέδωσε μια δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με την οποία το βίντεο είχε δημιουργηθεί με χρήση τεχνητής νοημοσύνης.


«Ένα μοντάζ βίντεο δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο δεν ήταν το πρωτότυπο και δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου μέσω τεχνητής νοημοσύνης από λογαριασμό κάποιου άλλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν έχει καμία σχέση με τον πελάτη», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Όταν εξετάζεται το βίντεο, είναι πολύ σαφές ότι η εικόνα δεν είναι ξεκάθαρη και ότι τα μέρη της σχέσης υποβλήθηκαν σε πλήρη επεξεργασία από υπολογιστή.

«Λαμβάνοντας υπόψη αυτό το βίντεο μοντάζ, το οποίο δημιουργήθηκε με κακόβουλες και εσκεμμένες προθέσεις, ενός βίντεο που ανήκει σε εντελώς άλλα άτομα, για υλικό και ηθικό όφελος, θα αφήσουμε όλους να αντιμετωπίσουν μια παρόμοια κατάσταση αύριο.

«Οι ψευδείς εικόνες που δημοσιεύονται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες που ισχυρίζονται ότι ανήκουν στην πελάτισσά μου Elif KARAARSLAN και οι ισχυρισμοί σχετικά με την εν εξελίξει διαδικασία δίκης είναι εντελώς αντίθετες με την αλήθεια.