Latest News

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Δολοφονία τοπογράφου στο Ψυχικό: Βρέθηκαν εμβάσματα 200.000 ευρώ στους λογαριασμούς του προφυλακισμένου για την εκτέλεση


 Εξελίξεις στις έρευνες της δολοφονίας του τοπογράφου στο Ψυχικό, καθώς οι Αρχές εντόπισαν ύποπτες συναλλαγές στους τραπεζικούς λογαριασμούς του 44χρονου που κατηγορείται για την εν ψυχρώ εκτέλεση του θύματος τον... περασμένο Ιούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στους τραπεζικούς λογαριασμούς του δράστη, εντοπίστηκαν εμβάσματα από 100.000 έως 200.000 ευρώ από διάφορες εταιρείες. Το ύποπτο είναι ότι ορισμένες εκ των εταιρειών αυτών, φαίνεται να είναι… ανύπαρκτες καθώς η μία «αφορά» σκαπτικά μηχανήματα και χωματουργικές εργασίες, εταιρείας «φάντασμα».

Τα χρήματα φαίνεται να μπήκαν μετά την δολοφονία από διάφορες εταιρείες, που ερευνώνται αν σχετίζονται με κάποιο συμβόλαιο θανάτου του τοπογράφου.

Στελέχη των διωκτικών Αρχών εξετάζουν αν πίσω από αυτές τις εταιρείες βρίσκονται πρόσωπα, που είναι ύποπτα για ηθική αυτουργία της δολοφονίας του τοπογράφου ή δραστηριοποιούνται στη Μύκονο και άλλα νησιά των Κυκλάδων. Κάποιες άλλες εταιρείες είναι ανύπαρκτες, με έδρες, διευθύνσεις στις οποίες δεν παρουσιάζεται επαγγελματική δραστηριότητα. Αρμόδιες πηγές ενημέρωσης σημειώνουν ότι οι περισσότερες από τις υπαρκτές και ανύπαρκτες εταιρείες που κατέθεσαν χρηματικά ποσά στους λογαριασμούς της εταιρείας του κατηγορούμενου εκτελεστή, φέρεται να δραστηριοποιούνται σε κατασκευαστικές δραστηριότητες.