Latest News

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Έλενα Παπαρίζου για τα 20 χρόνια από τη νίκη της στη Eurovision: «Η νίκη ήταν της Ελλάδας» - «Θα πήγαινα ξανά»

 


Συμπληρώνονται 20 χρόνια από τη νίκη της ελληνικής αποστολής στην Eurovision με την Έλενα Παπαρίζου, με την τραγουδίστρια να δηλώνει πως θα συμμετείχε ξανά στον μουσικό θεσμό της εάν είχε το...κατάλληλο τραγούδι.

Συγκεκριμένα, το επίσημο σωματείο φίλων του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στην Ελλάδα, δηλαδή ο OGAE Greece, τίμησε την Έλενα Παπαρίζου στην ετήσια γιορτή του. Η Έλενα Παπαρίζου θυμήθηκε τη στιγμή που αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της ΕΡΤ, προκειμένου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2005. Ως εκ τούτου, η ίδια είπε: «Θυμάμαι ότι βρισκόμουν σπίτι, στον κουμπάρο μου και είχε γίνει η πρόταση για την Eurovision και μου έλεγαν όλοι “μην πας”. Ξαφνικά εκεί που καθόμασταν, σηκώνομαι και χτυπάω το χέρι στο τραπέζι και λέω “θα πάω Eurovision, είμαι ήδη εκεί!”».

Εν συνεχεία, η Έλενα Παπαρίζου παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, τονίζοντας: «Η νίκη ήταν της Ελλάδας και όχι δική μου». Στο ενδεχόμενο άλλης μίας συμμετοχής της στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, η Έλενα Παπαρίζου σχολίασε: «Αν είχα το τραγούδι, θα πήγαινα!».

Αναφορικά με τη φετινή συμμετοχή της Μαρίας Σάττι στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, η Έλενα Παπαρίζου έκανε λόγο για «ένα καινούργιο πνεύμα», προσθέτοντας: «Την αγαπώ και τη σέβομαι».