Latest News

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Ελλάδα – Ιρλανδία 2-0: Η γαλανόλευκη έκανε το 4/4 στο Nations League και αφιέρωσε τη νίκη στον Τζορτζ Μπάλντοκ


Αποστολή εξετελέσθη για την εθνική ομάδα η οποία κέρδισε με 2-0 την Ιρλανδία και κάνοντας στο 4 στα 4 στον όμιλο παραμένει μόνη πρώτη στη βαθμολογία του ομίλου, έχει σιγουρέψει τη δεύτερη θέση του ομίλου και περιμένει την Αγγλία για το ντέρμπι κορυφής στις 14 Νοεμβρίου έχοντας το πλεονέκτημα να κυνηγά... δύο αποτελέσματα.


Δύο γκολ – ένα του Μπακασέτα στο 48΄ και ένα του Μάνταλου στο 90+2 – ήταν αρκετά για να επικρατήσει με 2-0, το βράδυ της Κυριακής (13/10), στο «Γ. Καραϊσκάκης», η Ελλάδα της Ιρλανδίας για την 4η αγωνιστική του Nations League. 

Ως εκ τούτου, η Εθνική Ομάδα παρέμεινε αήττητη στον δεύτερο όμιλο της League B και έτσι είναι στην πρώτη θέση με 12 βαθμούς.

Φινλανδία – Αγγλία 1-3

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της σε σχέση με τον αγώνα εναντίον της Ελλάδας, την Κυριακή (13/10) η Αγγλία εμφάνισε πολύ καλύτερη αγωνιστική εικόνα και πέρασε εύκολα από το Ελσίνκι με 3-1 επί της Φινλανδίας.

Συγκεκριμένα, ο Τζακ Γκρίλις στο 18΄, ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ με απευθείας φάουλ στο 74΄ και ο Ντέκλαν Ράις στο 84΄ χάρισαν τη νίκη στα «Τρία Λιοντάρια» που παραμένουν στο «κυνήγι» της Εθνικής μας για την πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου στη League B του Nations League.