Latest News

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024

Στον εισαγγελέα ο υπεύθυνος του γνωστού κλαμπ, όπου μαθητές κατανάλωσαν αλκοόλ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο – Εξιτήριο παίρνει και η 15χρονη

 


Μία μαθήτρια παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο Παίδων, όπου μεταφέρθηκαν μαθητές έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ, τα ξημερώματα της Κυριακής (27/10) σε γνωστό κλαμπ στη.... Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Η 15χρονη νοσηλεύτηκε για κάποιες ώρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων. Πλέον όμως βρίσκεται εκτός κινδύνου σε απλή κλίνη και αναμένεται ίσως και εντός της ημέρας να πάρει εξιτήριο, όπως και τα υπόλοιπα επτά παιδιά, τα οποία μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων αλλά και σε άλλα νοσοκομεία.

Για το περιστατικό συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Παγκρατίου ο 22χρονος προσωρινά υπεύθυνος του Κέντρου. Του αποδόθηκαν κατηγορίες και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος του.

Οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνες τόσο για την ποιότητα των ποτών, όσο φυσικά και για τις ποσότητες που κατανάλωσαν οι ανήλικοι μαθητές.