Latest News

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Σοκάρει η νέα καταγγελία της 14χρονης σε βάρος δύο ακόμη αντρών

 


Νέα στοιχεία για ασελγείς πράξεις εις βάρος της που δεν έχουν σχέση με την καταγγελλόμενη υπόθεση του βιασμού κατέθεσε στην Αστυνομία Μυτιλήνης, η 14χρονη ανήλικη.

Από μεταγενέστερη κατάθεσή της στην Αστυνομία, η 14χρονη, κατήγγειλε έκνομες και ασελγείς συμπεριφορές και από άλλους δύο άνδρες, που δεν έχουν να κάνουν με τα πρόσωπα που φέρονται σύμφωνα με την καταγγελία της να εμπλέκονται στην υπόθεση του βιασμού.

Σε ό,τι αφορά το βίντεο το οποίο ισχυρίζεται ότι αναρτήθηκε σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης σύμφωνα με πληροφορίες είπε ότι δεν ήταν από την βιντεοσκόπηση κατά την πράξη του φερόμενου βιασμού της, όπως ενημερώθηκε, αλλά από την συναινετική πράξη συνεύρεσης μεταγενέστερα με τον ένα εκ των δύο ανδρών που κατήγγειλε στη μεταγενέστερη κατάθεσή της.

Τα νέα στοιχεία προσκομίστηκαν στον Εισαγγελέα προς αξιολόγηση.

Ο νόμος σε κάθε περίπτωση προβλέπει ποινές κάθειρξης.

Το χρονικό της υπόθεσης 

Η 14χρονη κοπέλα είχε καταγγείλει ότι στα τέλη Αυγούστου δύο νεαροί τη βίασαν και βιντεοσκόπησαν τις πράξεις τους, ενώ στη συνέχεια ανέβασαν το βίντεο σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και εκβίαζαν την ανήλικη.

Μετέπειτα, η ανήλικη εξαιτίας της πίεσης που δεχόταν πραγματοποίησε απόπειρα αυτοκτονίας χθες, Πέμπτη (17/10) και εισήχθη στο Βοστάνειο Νοσοκομείο.

Τέλος, για την υπόθεση είχαν κάνει καταγγελία ευαισθητοποιημένοι πολίτες της πριν δύο εβδομάδες στο «Χαμόγελο του παιδιού».