Latest News

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Θεσσαλονίκη: Έκανε παρκούρ ο 14χρονος που έπεσε από την ταράτσα

 


Έκανε παρκούρ ο 14χρονος που έπεσε από την ταράτσα στη Θεσσαλονίκη... σύμφωνα με πληροφορίες από μαρτυρίες που έχουν δοθεί στην αστυνομία.

Ο 14χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, διασωληνωμένος και σε σοβαρή κατάσταση, καθώς που έπεσε από ταράτσα στον ακάλυπτο ακατοίκητης πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πηγές από το νοσοκομείο, τα ευρήματα των εργαστηριακών εξετάσεων έδειξαν ότι ο ανήλικος υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Η πτώση του από την ταράτσα συνέβη γύρω στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου σε πολυκατοικία επί της οδού Μολδοβλαχίας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Ένα προστατευτικό τζάμι στην ταράτσα για τον φωταγωγό της ακατοίκητης πολυκατοικίας φαίνεται πως έσπασε, με αποτέλεσμα ο ανήλικος να βρεθεί στον ακάλυπτο. 

Μαρτυρίες περιοίκων αναφέρουν ότι μαζί με τον 14χρονο βρίσκονταν εκείνη την ώρα κι άλλα παιδιά της ηλικίας του. Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, συχνά ανήλικοι κάνουν παρκούρ στην ταράτσα της συγκεκριμένης πολυκατοικίας, πηδώντας από παρακείμενη, εγκαταλελειμμένη, οικοδομή.