Latest News

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Ντάνι Άλβες: Τέλος η φυλακή μετά από 14 μήνες - Αυτή ήταν η πρώτη του κίνηση


Ο Ντάνι Άλβες επανεμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το πέρας του στη φυλακή, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στο Instagram που τράβηξε γρήγορα την προσοχή των... followers του.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης κάνει δημόσια δήλωση αφότου του χορηγήθηκε προσωρινή ελευθερία, μετά από πάνω από 14 μήνες φυλάκισης σε σχέση με υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης.

Η ανάρτηση, αν και απλή, συγκέντρωσε περισσότερα από 300.000 likes σχεδόν αμέσως, δείχνοντας ότι η παρουσία του Άλβες συνεχίζει να προσελκύει σημαντικό ενδιαφέρον από τους θαυμαστές του.

Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση του Άλβες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τη φυλάκισή του, όπου εξέτιε ποινή σχετικά με την υποτιθέμενη επίθεση μιας νεαρής γυναίκας σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης τον Δεκέμβριο του 2022.

Η επιστροφή του στις κοινωνικές πλατφόρμες θεωρείται ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθειά του να επανενταχθεί στη δημόσια ζωή, αν και επέλεξε να απενεργοποιήσει τα σχόλια στην ανάρτηση.

Πριν καταδικαστεί, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ήταν συνεχής παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η επιστροφή του σε αυτές τις πλατφόρμες έχει προκαλέσει μεγάλη προσοχή στα μέσα ενημέρωσης.