Latest News

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

ΕΒΕΠ: 100 οι υποψήφιοι του Επιμελητηριακού Συνδυασμού «Επιχειρηματική Ανάπτυξη Πειραιά»


 «Ο ρόλος, το έργο, η πορεία, η ιστορία και το μέλλον του Επιμελητηρίου εναποτίθεται στα χέρια σας σε αυτές τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς», τόνισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου και επικεφαλής του ενιαίου Επιμελητηριακού Συνδυασμού «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΕΙΡΑΙΑ», Βασίλης Κορκίδης, απευθυνόμενος στους 100 υποψηφίους του Συνδυασμού.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, στο πλαίσιο της πρώτης συνάντησης υποψηφίων στο Ε.Β.Ε.Π., ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους όλους τους υποψηφίους σημειώνοντας ότι το ψηφοδέλτιο είναι ενιαίο, ανοικτό στην επιχειρηματικότητα και αντιπροσωπευτικό ανά κλάδο, δραστηριότητα, εντοπιότητα, αξιολόγηση και επιλογή.

Πολυποίκιλο έργο

«Το Επιμελητήριό μας, ανέφερε ο Β. Κορκίδης, που συμπληρώνει 120 χρόνια προσφοράς στον κόσμο του επιχειρείν, έχοντας αναλάβει και φέρει σε πέρας σημαντικές πρωτοβουλίες έχει να επιδείξει ένα πολυποίκιλο έργο για την στήριξη της επιχειρηματικότητας στον ευρύτερο Πειραϊκό χώρο, με σημαντικές ρεαλιστικές παρεμβάσεις στα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την επιχειρηματική κοινότητα. Ως νευραλγικός οργανισμός της επιχειρηματικής, αλλά και της κοινωνικής ζωής του τόπου, καλείται, μέσα σε ένα ραγδαία μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον, με το ενεργειακό και την πράσινη μετάβαση των επιχειρήσεων κυρίαρχα θέματα, να προσαρμόσει, αλλά και να αναπτύξει περαιτέρω χρήσιμες και σύγχρονες υπηρεσίες προς τις επιχειρήσεις-μέλη του, με επίκεντρο τη διασφάλιση της βιωσιμότητας, αλλά και της ανταγωνιστικότητας τους».

Απευθυνόμενος στους υποψηφίους, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, σημείωσε ότι «στις επικείμενες εκλογές θα λειτουργήσουν ως πολλαπλασιαστές που εγγυώνται την μεγάλη συμμετοχή σε αυτές τις εκλογές οι οποίες, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, είναι εκλογές καθαρά επιχειρηματικές και όχι πολιτικές ή Αυτοδιοικητικές. Σκοπός, είπε, είναι την επόμενη ημέρα των εκλογών, να αναλάβει τη σκυτάλη μια νεότερη και δυναμικότερη γενιά επιχειρηματιών με έναν στόχο: Τις ισχυρές ανταγωνιστικές, καινοτόμες, επιδέξιες και βιώσιμες επιχειρήσεις.

Κλείνοντας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου και επικεφαλής του ενιαίου Επιμελητηριακού Συνδυασμού του, Βασίλης Κορκίδης, κάλεσε τους υποψηφίους να δώσουν δυναμικά τον αγώνα για την εκλογή τους, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «στη μάχη της οικονομίας, δεν περισσεύει κανείς». Ζήτησε τη μαζική συμμετοχή των μελών σε αυτές τις επιχειρηματικές εκλογές από σεβασμό στην ιστορία 120 ετών του Ε.Β.Ε.Π. και για να διασφαλίσουν όλοι μαζί το μέλλον του Επιμελητηρίου. Όλοι οι παρόντες υποψήφιοι για την εκλογή του νέου Δ.Σ. συζήτησαν με τους συνυποψήφιούς τους και ενημερώθηκαν από τον Νομικό Σύμβουλο του Ε.Β.Ε.Π. για τα θέματα προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατά την προεκλογική περίοδο, ενώ παρέλαβαν υλικό με όλα τα πεπραγμένα, τις εκκρεμότητες, αλλά και τους μελλοντικούς σχεδιασμούς για την υποστήριξη και ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων-μελών του Επιμελητηρίου.