Latest News

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 10χρονος οδηγεί κλεμμένο αυτοκίνητο σε παιδική χαρά και συλλαμβάνεται για 3η φορά! (ΒΙΝΤΕΟ)


 Ένα αγόρι 10 ετών συνελήφθη να οδηγεί κλεμμένο αυτοκίνητο σε παιδική χαρά στις ΗΠΑ - και αυτή ήταν η τρίτη του... σύλληψη.

Βίντεο κατέγραψε τον 10χρονο να οδηγεί το αυτοκίνητο με ταχύτητα ανάμεσα στα άλλα παιδιά που παίζουν αμέριμνα με τους γονείς τους σε πάρκο στη Μινεάπολη των ΗΠΑ. Από καθαρή τύχη, δεν σημειώθηκε τραυματισμός καθώς ο δεκάχρονος οδηγούσε πάνω - κάτω το όχημα στο γρασίδι. 

Το περιστατικό συνέβη την 20ή Σεπτεμβρίου και καταγράφηκε σε βίντεο. Το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα της Μινεάπολης είπε ότι συνέβη στο πάρκο Nellie Stone Johnson στη βόρεια Μινεάπολη, όταν η παιδική χαρά ήταν «γεμάτη».

«Ευτυχώς, κανένα παιδί στην παιδική χαρά δεν χτυπήθηκε από τον οδηγό», ανέφερε το τμήμα. Η αστυνομία συνέλαβε τον 10χρονο και τον οδήγησε στο κέντρο κράτησης ανηλίκων της κομητείας Hennepin την Πέμπτη. Σύμφωνα με το τμήμα, αυτή είναι τουλάχιστον η τρίτη σύλληψή του και είναι ύποπτος σε δώδεκα υποθέσεις που κυμαίνονται από «κλοπή αυτοκινήτου έως ληστεία και επίθεση με επικίνδυνο όπλο».

«Είναι αδιανόητο ότι ένα 10χρονο αγόρι έχει εμπλακεί σε αυτό το επίπεδο εγκληματικής δραστηριότητας χωρίς αποτελεσματική παρέμβαση», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Μπράιαν Ο' Χάρα. «Η φυλακή δεν είναι μια αποδεκτή επιλογή για ένα 10χρονο αγόρι. Αλλά οι ενήλικες που μπορούν να σταματήσουν αυτή τη συμπεριφορά στο μέλλον πρέπει να δράσουν τώρα για να βοηθήσουν αυτό το παιδί και την οικογένειά του».

Η αστυνομία είπε ότι τα μέλη της οικογένειας του αγοριού συνεργάζονται και «ζήτησαν βοήθεια για να μην τραυματιστεί ή σκοτωθεί ο γιος τους ή οποιοσδήποτε άλλος».