Latest News

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

ΟΗΕ: Viral ο ηγέτης της Αϊτής - Ήπιε νερό από την... κανάτα (ΒΙΝΤΕΟ)


Κάποιος πρέπει να δίψαγε πολύ στον ΟΗΕ- Ο Πρόεδρος της Αϊτής ήρθε σε μάλλον δύσκολη θέση αφού στέγνωσε το...στόμα του!

Ο πρόεδρος της Αϊτής Edgard Leblanc Fils έγινε το απροσδόκητο αστέρι του διαδικτύου μετά από ένα ανόητο ατύχημα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Ενώ προσπαθούσε να κάνει μια ειλικρινή έκκληση προς τις χώρες να ενωθούν και να υποστηρίξουν μια προσπάθεια διατήρησης της ειρήνης για τη χώρα του, ο πρόεδρος προσπάθησε να πιει μέσα από μια τεράστια κανάτα νερού —αλλά κατέληξε να το χύσει παντού. Η στιγμή που καταγράφηκε σε βίντεο, έγινε γρήγορα viral, προκαλώντας ένα κύμα αστείων αντιδράσεων αλλά και memes στο διαδίκτυο.

Ο μεταβατικός πρόεδρος της Αϊτής έκανε μια παθιασμένη έκκληση για «παγκόσμια αλληλεγγύη» κατά την ομιλία του στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών την Πέμπτη. Υποστήριξε επίσης την ώθηση της ομάδας Μπάιντεν για μια επίσημη ειρηνευτική αποστολή του ΟΗΕ για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων στη χώρα του, όπως η βία των συμμοριών που έχει ως αποτέλεσμα τη μαζική μετανάστευση και πολλά άλλα.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, ενώ απαντούσε σε μια ερώτηση, αποφάσισε να αρπάξει ολόκληρη την κανάτα με νερό για να πιει από αυτό αντί να το ρίξει σε ένα ποτήρι. Αυτό τον οδήγησε να χυθεί νερό σε όλα τα χέρια και τα ρούχα του προτού αφήσει γρήγορα την κανάτα κάτω. Ωστόσο το ατυχές περιστατικό που μπορεί να συμβεί σε όλους, έγινε τροφή στους χρήστες του Διαδικτύου.