Latest News

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Ντομινίκ Πελικό: Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης του για «upskirting»

 


Στη δημοσιότητα ήρθε βίντεο - ντοκουμέντο από την στιγμή που ο Ντομινίκ Πελικό συλλαμβάνεται αφότου προσπάθησε να βγάλει φωτογραφία κάτω από τη φούστα μιας γυναίκας...

Το βίντεο - ντοκουμέντο είναι από το 2020 όταν οι Αρχές της Γαλλίας προχώρησαν στη σύλληψη του Ντομινίκ Πελικό, όπως αποκάλυψε το Paris Match. Η σύλληψή έγινε αρχικά λόγω ενός «upskirting» όπως ονομάζεται στη γλώσσα του διαδικτύου η προσπάθεια ορισμένων να φωτογραφίσουν κρυφά κάτω από γυναικείες φούστες.

Ωστόσο η σύλληψή και ο έλεγχος στο κινητό του, ήταν η αφορμή για να αποκαλυφθεί η αρρωστημένη δράση του, δηλαδή πως  για χρόνια νάρκωνε τη σύζυγό του και μετέπειτα τη βίαζε ή προσκαλούσε αγνώστους να ασελγήσουν εις βάρος της 72χρονης Ζιζέλ.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των γεγονότων από τον πρόεδρο του δικαστηρίου, ο Ντομινίκ Πελικό, κοιτούσε με απλανές βλέμμα, ενώ κάποιες φορές συζητούσε με τη δικηγόρο του, την Μπεατρίς Ζαβαρό, που καθόταν στην άλλη πλευρά από εκεί που βρίσκονται οι κατηγορούμενοι. Στη συνέχεια, με ένα απλό «ναι» παραδέχτηκε την ενοχή του.