Latest News

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Νίκος Κουρής: Έκανε unfollow τη σύζυγό του και διέγραψε φωτογραφίες τους

 


Tις κοινές αναρτήσεις του με την Έλενα Τοπαλίδου διέγραψε ο Νίκος Κουρής , μεταξύ των οποίων, οι φωτογραφίες που είχαν από τη μέρα του... γάμου τους.

Την ίδια ώρα, ο ηθοποιός φαίνεται να σταμάτησε να ακολουθεί στο Instagram την σύζυγό του, η οποία όμως, από τη δική της πλευρά, δεν έχει σβήσει τις φωτογραφίες του γάμου τους, διατηρώντας τα στιγμιότυπα από το πάρτι μετά τον γάμο αλλά και την αφιέρωση αγάπης στον σύζυγο και τον γιο της.

Πλέον, το προφίλ του Νίκου Κουρή στην εφαρμογή περιλαμβάνει ως επί το πλείστον, φωτογραφίες που αφορούν στη δουλειά του, κάτι που πιθανό να δείχνει ότι ο ίδιος επιθυμεί να χρησιμοποιεί τα social media, μόνο για επαγγελματικούς λόγους.

Οι δύο ηθοποιοί, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας, εξέπληξαν τους πάντες όταν αποφάσισαν να παντρευτούν τον Δεκέμβριο του 2023, σε μία τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Φάληρο παρουσία συγγενών, φίλων και συνεργατών.

«Κάποια πράγματα μου φαίνονταν πως δεν θα τα έκανα ποτέ, μπήκα στη διαδικασία να πω ότι αν τα κάνω θα είναι πολύ σπουδαίο. Και ο τρόπος που θα το κάνω και ο τρόπος που θα ανακαλύψω για να γίνει γιατί πρέπει να ικανοποιηθούμε από αυτό γιατί πρέπει να το φτιάξουμε με έναν τρόπο που θα είναι αγαπημένος για εμάς. Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Έχει αποκτήσει ένα νόημα τώρα μέσα μας και στους γύρω μας που είναι πολύ ωραίο. Άμα μου έλεγε η Έλενα “τώρα άστο δεν θέλω να σε παντρευτώ”, θα της έλεγα τώρα δεν το αφήνουμε με τίποτα. Εγώ θα πάω στην εκκλησία και θα περίμενα να μην έρθει. Θα πήγαινα με τους φίλους μου, κι ας γίνω ρεζίλι» είχε πει μεταξύ άλλων.