Latest News

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Survivor: Τι συμβαίνει με τον Στρατό και τη Γεσθημανή Κουτουζόγλου

 


Συνεχίζεται ο σάλος και μαζί και τα ερωτήματα που έχουν προκύψει σχετικά με τη συμμετοχή της παίκτριας του νέου κύκλου του Survivor, Γεσθημανής Κουτουζόγλου, η οποία αποτελεί παρελθόν από τo ριάλιτι επιβίωσης, λίγες μάλιστα ημέρες μετά την πρεμιέρα... του παιχνιδιού.

Μπορεί το τηλεοπτικό κοινό να συνεχίζει να βλέπει -τουλάχιστον για τα επόμενα επεισόδια- την 36χρονη Υπαξιωματικό Ειδικών Δυνάμεων στους τηλεοπτικούς του δέκτες, ωστόσο η παίκτρια βρίσκεται στην Ελλάδα και μάλιστα ενώπιον της Στρατιωτικής Δικαιοσύνης, καθώς φαίνεται πως βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο χωρίς να έχει λάβει την ειδική άδεια από τη μονάδα της, στη Ρεντίνα, όπου και υπηρετεί, ώστε να συμμετάσχει στο ριάλιτι.

Το ζήτημα έλαβε τόσο μεγάλες διαστάσεις, λόγω των δημοσιευμάτων και των σχολίων σε τηλεοπτικά προγράμματα, που εκδόθηκε μέσω της πληρεξούσιας δικηγόρου της, Μαριέτα Μωραΐτη, ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται πως η Γεσθημανή Κουτουζόγλου, η οποία “έχει αφιερώσει τη ζωή και την καριέρα της στις Ένοπλες Δυνάμεις και η οποία, με αίσθημα βαθύτατου σεβασμού προς τους θεσμούς και την ιεραρχία των ΕΔ, επιδίωξε τη συμμετοχή της σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα για λόγους προσωπικούς“.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Γεσθημανή Κουτούζογλου επέστρεψε το Σάββατο (21/09) από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα, έχοντας αποχωρήσει από το Survivor επικαλούμενη προσωπικούς λόγους, προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της λιποταξίας εξωτερικού που αντιμετωπίζει. Αμέσως μετά την άφιξή της συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του αρμόδιου στρατιωτικού Εισαγγελέα.


Σε βάρος της Υπαξιωματικού είχε ήδη ξεκινήσει πειθαρχικός έλεγχος από το ΓΕΣ, ώστε να διαπιστωθεί εάν είχε πάρει άδεια για συμμετοχή στο Survivor, με τις πληροφορίες να θέλουν την ίδια να χρησιμοποίησε την κανονική της άδεια για να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο και είχε αιτηθεί άδεια άνευ αποδοχών από την 1η Οκτωβρίου 2024.