Latest News

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Sean Diddy: Σάλος με τις αποκαλύψεις - Ανάγκαζε τις γυναίκες να κάνουν σεξ με καλεσμένους σε πάρτι με ναρκωτικά (βίντεο)

 


Λίγο πριν ο ράπερ Sean ‘Diddy’ Combs κατηγορηθεί με ομοσπονδιακές κατηγορίες εκβιασμού και σεξουαλικής εμπορίας, η χορεύτρια Adria Sheri English είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του μεγιστάνα του... χιπ χοπ.

Ο Ντίντι, ο οποίος έχει δηλώσει αθώος, έχει πολλά διαφορετικά ονόματα, ένα από τα πιο πρόσφατα από τα οποία ήταν το «Love». Αλλά από τον τόνο της καταγγελίας της Αγγλίδας, που κατατέθηκε στις 2 Ιουλίου, δεν συμφωνούσε με το στοργικό ψευδώνυμο.

«Αυτά που με ανάγκασαν να κάνω… με στοιχειώνουν μέχρι σήμερα», είπε στην The Post η Άντρια  η οποία ισχυρίζεται στη μήνυσή της ότι ο Diddy την πίεσε να κάνει ανεπιθύμητο σεξ με τους καλεσμένους του πάρτι.

«Αναμένω να καταθέσω στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Νέας Υόρκης για να διασφαλίσω ότι ο Ντίντι θα φυλακιστεί ισόβια», πρόσθεσε.

Η κοπέλα που εργάζεται για το Hustler Club του Larry Flynt και μερικές φορές χρησιμοποιούσε το καλλιτεχνικό όνομα Omunique, είπε ότι την προσέλαβαν σαν χορεύτρια.

«Πήγε στο πάρτι, φαινομενικά ως χορεύτρια», είπε η Mitchell-Kidd στην Post, με βάση τους ισχυρισμούς της English. «Τότε ο κύριος Combs την καθοδήγησε να κάνει σεξ [με έναν από τους καλεσμένους]. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που της ζητήθηκε να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις σε ένα πάρτι».

Πηγές είπαν στη The Post ότι το σεξουαλικό στοιχείο θα ήταν κάτι σαν πάρτι μέσα στο πάρτι. Μέχρι τις 2 τα ξημερώματα «το πάρτι ουσιαστικά θα αραίωνε. Και τότε όλοι όσοι ήταν ακόμα εκεί θα ασχολούνταν με τις ασύστολες δραστηριότητες», είπε ο Μίτσελ-Κιντ.

Περιγράφοντας τέτοιες υποτιθέμενες δραστηριότητες, οι οποίες αναφέρονται επίσης στη μήνυση, η Mitchell-Kidd είπε: «Ο πελάτης μου και άλλοι συμμετείχαν σε σεξουαλικές πράξεις και [υπήρχε] πιθανώς πιο ανοιχτή χρήση ναρκωτικών. Ήταν πιο διαδεδομένο και κανείς δεν προσπαθεί να το κρύψει. Τότε ήταν που η [Adria] θα λάμβανε οδηγίες να κάνει σεξ με αυτό το άτομο, σεξ με αυτό το άτομο».

«Υπήρχαν φρουροί ασφαλείας εκεί που ήταν τα υπνοδωμάτια. Στη συνέχεια, όπως αναφέρεται στην καταγγελία, η Άντρια ισχυρίζεται ότι είχε «αναγκαστική σεξουαλική επαφή» με έναν καλεσμένο.

Σχετικά με το γιατί το έκαναν η Μίτσελ-Κιντ θυμήθηκε ότι είπε: «Δεν ήξερα τι να κάνω. Ήμουν κάπως μόνη».

Τα ποτά που σερβίρονταν ήταν πολύ πιθανό να μειώσουν τις αναστολές της English. «Άρχισαν να της προμηθεύουν αλκοόλ», είπε η Mitchell-Kidd, «και αργότερα ανακάλυψε ότι ήταν εξαρτώμενη από ναρκωτικά λόγω της επίδρασης που είχαν πάνω της».

Η καταγγέλλουσα ισχυρίζεται ότι συγκεκριμένα μπουκάλια αλκοολούχων ποτών περιείχαν παράνομα ναρκωτικά και οι εργαζόμενες γυναίκες στο πάρτι ενθαρρύνθηκαν να πιουν από αυτά.

Δεν της είναι άγνωστη η κατανάλωση αλκοόλ, «δούλευε άλλωστε σε στριπτιτζάδικο», είπε η Mitchell-Kidd. Έτσι, η English υποστήριξε ότι αυτό φαινόταν να ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό. «Σε αυτήν την περίπτωση», είπε η Mitchell-Kidd, «δεν θυμόταν καν πώς να γυρίσει σπίτι. Δεν ήξερε καν αν είχε πληρωθεί. Το μόνο που καταλάβαινε στη συνέχεια ήταν τα χρήματα που βρίσκονταν στη ζώνη της καλτσοδέτας της».

Κατά τη διάρκεια του πάρτι, «είχε μια στάση [λέγοντας] «με αναγκάζεις να κάνω όλη αυτή τη σεξουαλική δουλειά. Δεν ξέρω ότι θέλω πραγματικά να το κάνω αυτό. Δεν με αποζημιώνεις πραγματικά και δεν θέλω να το κάνω πια».

«Ο κ. Η Combs, είπε, της έδωσε αυτό το βλέμμα, πώς τολμάς να με ντροπιάσεις στο πάρτι μου. Και φοβήθηκε πολύ. Λίγο αργότερα, η ασφάλεια ήρθε και της είπε: “Γεια, θα σε πάμε σε άλλη τοποθεσία”. το σπίτι στο Star Island.

Ο Combs είχε επίσης προσφερθεί να βοηθήσει την κοπέλα να εισχωρήσει στη μουσική βιομηχανία, αλλά η συνέχιση της είναι απειλή για τη «μαύρη μπάλα» της αφότου σταμάτησε να εργάζεται μαζί του το 2009 και κατέφυγε στην Καλιφόρνια, λέει η νομική της ομάδα.

Η Άντρια δεν είναι η μόνη που έπεσε θύμα από τον Diddy. Όπως αναφέρθηκε την περασμένη εβδομάδα από το The Post, η πρώην χορεύτρια τόπλες Ρέιτσελ Κένεντι έκανε ένα σεξ σόου για τον Ντίντι στην Ιαπωνία και έλαβε σκληρή μεταχείριση όταν ο ράπερ αποφάσισε ότι είχε χορτάσει.