Latest News

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Υπόθεση revenge porn στα Χανιά: Χώρισε την ερωμένη του κι εκείνη άρχισε να στέλνει «ροζ» φωτογραφίες του στη σύζυγό του


 Μία υπόθεση revenge porn εξετάζει εδώ και λίγες μέρες το Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης... Χανίων.

Ένας 35χρονος άνδρας κατήγγειλε την πρώην ερωμένη του για απειλή, καθώς εκείνη ξεκίνησε να στέλνει φωτογραφίες και ηχογραφημένα μηνύματα με αποδέκτη τη… σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος φαίνεται πως το περασμένο διάστημα διατηρούσε εξωσυζυγικό δεσμό με μία νεαρή γυναίκα στην ευρύτερη περιοχή του Πλατανιά Χανίων.

Ωστόσο, η σχέση τους διεκόπη περί τον Μάιο του 2024, όπως ανέφερε ο ίδιος στις αρχές και από τότε η γυναίκα άρχισε να στέλνει οπτικό υλικό στη… σύζυγό του, από στιγμές της παράνομης σχέσης τους, πιέζοντάς τον να είναι ξανά μαζί.

Συγκεκριμένα ο 35χρονος, φέρεται να είπε στις αστυνομικές αρχές ότι νιώθει έντονα την απειλή από την νεαρή γυναίκα, δίνοντας τα λιγοστά στοιχεία που γνώριζε για την ίδια, το ονοματεπώνυμο που του είχε δηλώσει, κάποια προσωπικά δεδομένα, ενώ δεν γνώριζε καλά – καλά ούτε την ακριβή της ηλικία.

Η αστυνομική έρευνα θα διαπιστώσει τις συνθήκες του περιστατικού, ενώ αναζητείται η νεαρή ώστε να καταθέσει για όσα της προσάπτει ο πρώην εραστής της.