Latest News

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Μοντέλο του OnlyFans… γδύθηκε για τον Τραμπ, σε προεκλογική συγκέντρωση! (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Το στήθος του αποκάλυψε μοντέλο του OnlyFans σε προεκλογική συγκέντρωση του Τραμπ...

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Λονγκ Άιλαντ, όταν η 26χρονη Άβα Λουίζ, σήκωσε την μπλούζα της και έδειξε το στήθος της, με σκοπό να την δει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Στο βίντεο που έχει αναρτηθεί στα social media, η 26χρονη διακρίνεται να χοροπηδάει με… σηκωμένη μπλούζα στις εξέδρες φωνάζοντας προς τη μεριά του υποψήφιου προέδρου.

Η κίνησή της έγινε αντιληπτή από αστυνομικό, ο οποίος την απομάκρυνε από το σημείο μαζί με τον σύντροφό της.

Σε βάρος της 26χρονης δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες, σύμφωνα με τη New York Post, καθώς υπήρξε παρέμβαση στελεχών των Μυστικών Υπηρεσιών προς τον αστυνομικό, προκειμένου να μην προχωρήσει σε σύλληψη.

«Αφού αποχώρησα, έκανα δωρεά στον Τραμπ για όλη την αναστάτωση που προκάλεσα» δήλωσε στην αμερικανική εφημερίδα το μοντέλο.

Η ίδια υποστήριξε ότι τους τελευταίους μήνες συγκεντρώνει χρήματα για τον Τραμπ μέσα από τον λογαριασμό της στο OnlyFans. «Βγάζω 100.000 δολάρια τον μήνα και προσπαθώ να ανεβάσω το ποσό στα 500.000 με τις αναρτήσεις μου για τον Τραμπ, ώστε να τα δώσω στον Ντόναλντ» υποστήριξε, λέγοντας πως βρίσκεται πίσω από την καμπάνια «Tits for Trump».

Για το περιστατατικό που προκάλεσε αναστάτωση στη συγκέντρωση Λονγκ Άιλαντ, εξήγησε πως το έκανε γιατί «ο Τραμπ είναι διασκεδαστής, το ίδιο είμαι κι εγώ και τον καταλαβαίνω. Εγώ πουλάω φωτογραφίες με το στήθος μου και εκείνος το αμερικανικό όνειρο».