Latest News

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

Τριαντάφυλλος: «Τι είναι το non binary; – Εγώ είχα γνωστούς στη Ρόδο που λέγανε ότι είναι ο Ναπολέων και τους έκλεισαν μέσα»

 


Για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το σκετς του Μάρκου Σεφερλή με το Νέμο ρωτήθηκε ο Τριαντάφυλλος από δημοσιογράφους, με αφορμή την έναρξη των νυχτερινών του εμφανίσεων με... τον Βαλάντη και τη Χριστίνα Κολέτσα. 

«Είναι άλλο πράγμα ο Nemo, και άλλο πράγμα το παιδί. Είναι άλλο πράγμα να λες σε έναν πατέρα ότι το παιδί σου θέλει να αλλάξει σχολείο, να αλλάξει επίθετο, δε θέλει να ξέρει τον πατέρα του, είναι πολύ βαρύ αυτό νομίζω, και άλλο να κάνει εμένα, εσένα ή οποιονδήποτε άλλο που τον μιμείται. Στο Nemo τι έχει κάνει; Δεν έχω δει» είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

«Τι είναι το Non binary;» ρώτησε, όταν δημοσιογράφοι τον ενημέρωσαν για το σκετς του Μάρκου Σεφερλή και το Nemo.

«Το ουδέτερο; Α, δεν είσαι “ο”, “η” και είσαι “το”; Α, οκ. Το σπίτι, το αμάξι. Δε ξέρω παιδιά. Πραγματικά. Νομίζω όλους πρέπει να τους αγαπάμε και να τους σεβόμαστε. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Εγώ έχω φίλους και γνωστούς μου στη Ρόδο που λέγανε ότι είναι ο Ναπολέων ή ο Αγαμέμνωνας και τους είχαν κλείσει μέσα», απάντησε.

»Εγώ ξέρω, “Ο Γιώργος, ο Γιάννης, η Μαρία”, έτσι ξέρω από μικρό παιδί. Δε ξέρω τι έχει αλλάξει τον τελευταίο μήνα, δυο, τρεις. Μη παρεξηγηθώ, μη το κόψετε αυτό. Ο κάθε άνθρωπος έχει στο μυαλό του κάποια πράγματα. Ο κάθε άνθρωπος έχει στο μυαλό του κάποια πράγματα για τον εαυτό του, δε μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό… Έτσι πιστεύει… Θα ήθελα να γνωρίσω έναν τύπο να δω τι σκέφτεται να δω τι είναι», πρόσθεσε.