Latest News

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

«Καραμπόλα» στο MEGA: Ξαφνική παραίτηση της Άννας Κανδύλη - «Δεν έχω ανάμειξη» λέει η Μάνδρου


Την παραίτησή της από το MEGA ανακοίνωσε με ανάρτηση η δικαστική ρεπόρτερ Άννα Κανδύλη, λίγο μετά την ανακοίνωση της έναρξης συνεργασίας της Ιωάννας Μάνδρου με τον... ίδιο σταθμό.
Remaining Time 0:00
 

«Μετά από 4 πολύ όμορφα χρόνια στο Mega σήμερα υπέβαλα την παραίτησή μου. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του Μεγάλου καναλιού για την άψογη συνεργασία που είχαμε και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη ημέρα που πήγα στο σταθμό, όταν το Νέο Mega έκανε τα πρώτα του βήματα.

Δεν ήταν εύκολη απόφαση. Όμως, έρχονται κάποιες στιγμές στη ζωή όλων μας που καλούμαστε να ακολουθήσουμε το δύσκολο δρόμο.

Πάμε γι’ αλλά λοιπόν… Άλλωστε κάθε τέλος σηματοδοτεί μια νέα αρχή…», σημείωσε η δημοσιογράφος στο Facebook.

kandili_mega_a7330.jpg

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγη ώρα νωρίτερα, το Mega ανακοίνωσε την ένταξη στο δυναμικό του της Ιωάννας Μάνδρου, η οποία αποχώρησε από την εφημερίδα «Καθημερινή» και τον ΣΚΑΪ και πλέον αναλαμβάνει επικεφαλής του δικαστικού ρεπορτάζ του MEGA.

Μάλιστα,  αυτός φέρεται να ήταν και ο λόγος αποχώρησης της κ. Κανδύλη. Το γεγονός, δηλαδή, ότι η κ. Μάνδρου αναλαμβάνει επικεφαλής του δικαστικού ρεπορτάζ στο MEGA.

Η ανακοίνωση του MEGA για την Ιωάννα Μάνδρου

«Η Alter Ego Media, με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει στο δυναμικό της την κ. Ιωάννα Μάνδρου. Η καταξιωμένη δημοσιογράφος του δικαστικού ρεπορτάζ επιστρέφει μετά από είκοσι χρόνια στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ και αναλαμβάνει επικεφαλής του δικαστικού ρεπορτάζ στο MEGA.

Η Ιωάννα Μάνδρου έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία στη δημοσιογραφία, στα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ. Διακρίνεται για την αμεσότητα του λόγου της, την αναλυτική προσέγγιση των θεμάτων και την εγκυρότητα στο ρεπορτάζ.

Στο ΒΗΜΑ αναλαμβάνει να καλύπτει με ρεπορτάζ, άρθρα και συνεντεύξεις τα θέματα δικαιοσύνης και θεσμών ενώ στο MEGA θα παρουσιάζει και θα σχολιάζει τις σημαντικές ειδήσεις από το χώρο του δικαστικού ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού».

Ιωάννα Μάνδρου: «Εκτιμώ την Άννα Κανδύλη και δεν έχω καμία ανάμειξη στην αποχώρησή της από το Mega»

Από την πλευρά της, η Ιωάννα Μάνδρου, μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή «Buongiorno», τόνισε πως η ίδια δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή στην αποχώρηση της συναδέλφου της. «Εκτιμώ την Άννα Κανδύλη και θα είχαμε μια άψογη συνεργασία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν είχα εμπλοκή στην απόφασή της. Της εύχομαι τα καλύτερα και νομίζω ότι αν έμενε θα είχαμε μια άριστη συνεργασία όπως έχω τα 40 χρόνια στη δημοσιογραφία. Η προσωπική απόφαση ενός συναδέλφου είναι σεβαστή όπως είναι και η αποδοχή της απόφασης από την εταιρεία. Εγώ προσωπικά αισθάνθηκα πολύ δυσάρεστα» ανέφερε η Ιωάννα Μάνδρου και συνέχισε:

«Δύσκολη η θέση μου διότι στεναχωρέθηκα και αισθάνθηκα δυσάρεστα, όχι γιατί είχα κάποια ανάμιξη σε αυτό. Ανθρώπινα στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν μίλησα μαζί της γιατί χτες ανακοινώθηκε η μεταγραφή μου με το Μega. Με κανέναν συνάδελφο δεν μίλησα πριν ανακοινωθεί από την εταιρεία. Βεβαίως και θα μιλήσω πριν βγω από το στούντιο» ανέφερε.