Latest News

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Διονύσης Πρώιος: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον πρώην παίκτη του MasterChef - «Εκτός από τον γιο, και ο πατέρας του είχε σκοτωθεί με μηχανή»

 

Ο Διονύσης Πρώιος σκοτώθηκε σε τροχαίο το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου, χάνοντας τη ζωή του με τον ίδιο τρόπο που την είχε χάσει ο 20χρονος...

γιος του.

Ο πρώην παίκτης του MasterChef ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με την ίδια μηχανή που οδηγούσε το παιδί του, όταν έφυγε από τη ζωή. Ο Κίμωνας Πάττας, φίλος του που γνώριζε τον 58χρονο για 25 χρόνια, περιέγραψε στην εκπομπή «Happy Day», πώς έμαθε ότι ο Διονύσης Πρώιος βρίσκεται στο νοσοκομείο. Ακόμη, υπογράμμισε ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη, ιατροδικαστική εξέταση.

«Μου τηλεφώνησε ο αδελφός του από την Αργεντινή την Παρασκευή το απόγευμα και μου είπε ότι δεν έχει επαφή με τον Διονύση και ότι έχει πληροφορίες ότι είναι στο νοσοκομείο, στο "Γεννηματάς" και με ρώτησε αν μπορούσα να πάω από εκεί να δω τι γίνεται» ανέφερε αρχικά στην εκπομπή.

Διονύσης Πρώιος: Δεν γνωρίζουμε αν ήταν ατύχημα ή συνέβη κάτι άλλο, δήλωσε φίλος του


«Όταν έφτασα, ο Διονύσης ήταν ακόμα εν ζωή. Ξεψύχησε 10 λεπτά αφού έφτασα. Εκεί ήταν κάποια ξαδέλφη τους και μία κοπέλα που είχε σχέση ο Διονύσης παλιά. Δεν έχουμε την ιατροδικαστική εξέταση αλλά δεν έχουμε ακριβώς το πόρισμα θανάτου, ούτε το πόρισμα της τροχαίας ακόμα. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί, δεν έχει γίνει ακόμα ιατροδικαστική εξέταση για να γνωρίζουμε αν ήταν ατύχημα ή αν συνέβη κάτι άλλο. Πολύ αγαπητός σε πολύ κόσμο και από το MasterChef. Γνωριζόμασταν σίγουρα 25 χρόνια», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Κίμων Πάττας.

Πέθανε με τον ίδιο τρόπο που «έφυγε» ο γιος του

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη, καθώς ο Διονύσης Πρώιος ήταν πολύ αγαπητός στο κοινό, μετά τη συμμετοχή του στο τηλεπαιχνίδι. Ο πρώην παίκτης του MasterChef έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του, λίγους μήνες μετά τον θάνατο της συμπαίκτριάς του, Ντέμης Γεωργίου, τον περασμένο Ιούλιο.

Ο 58χρονος μάγειρας τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις για χειρουργική επέμβαση, υπέκυψε στα τραύματά του. Το δυστύχημα σημειώθηκε υπό συνθήκες παρόμοιες με εκείνες του θανάτου του γιου του, Μιχάλη, ο οποίος επίσης σκοτώθηκε σε τροχαίο με την ίδια μηχανή.

Όπως ενημέρωσε μέσω Facebook η φίλη του Δομινίκη Κεφαλοπούλου, η κηδεία του Διονύση Πρώιου θα γίνει στην Κεφαλονιά, το νησί από όπου κατάγεται. Ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία να ταφεί δίπλα στο παιδί του. Η Δομινίκη Κεφαλοπούλου, ανέφερε: «Ο τελευταίος αποχαιρετισμός του φίλου μας θα γίνει στον τόπο καταγωγής του και δίπλα στον γιο του Μιχάλη στην Κεφαλονιά, όπως ήθελε ο ίδιος. Δυστυχώς λόγω ηλικίας και υγείας δεν μπορεί να ταξιδέψει η μητέρα του. Τα αδέλφια του είναι κοντά του και σαφώς κανονίζουν τα των διαδικασιών. Θερμή παράκληση της οικογένειας – Μην γράφετε ό,τι θέλετε για τις συνθήκες κλπ.».