Latest News

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Μποφίλιου: Το αντιφασιστικό μήνυμα της ερμηνεύτριας και τα ειρωνικά σχόλια - «Mε φόρεμα 2.000 ευρώ τσακίζεται ο φασισμός»


 Ένα σχόλιο περί φασισμού από τη σκηνή θέλησε να κάνει η Νατάσα Μποφίλιου με αφορμή τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τη... Χρυσή Αυγή.

«Κάθε τέτοια ματωμένη επέτειο και ειδικά τώρα σε αυτούς τους σκοτεινούς και τόσο επικίνδυνους καιρούς ορκιζόμαστε από την αρχή στους αγώνες μας γιατί τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον» ήταν τα λόγια της ερμηνεύτριας στον Λυκαβηττό.

Αν και καταχειροκροτήθηκε από τους ακροατές της, λίγο αργότερα, τα media πήραν φωτιά με πολλούς χρήστες του διαδικτύου να αναφέρονται στην αξία του φορέματος που επέλεξε να φορέσει στη συναυλία της.

«Mε φόρεμα 2.000 ευρώ τσακίζεται ο φασισμός», «Τους πνίγεις τους φασίστες με μετάξι και σατέν», «επαναστάτρια του καναπέ», ήταν λίγα μόνο από τα ειρωνικά σχόλια που γράφτηκαν στο «Χ» (πρώην Twitter).

Το ζήτημα συζητήθηκε στην εκπομπή «Buongiorno» με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να διερωτάται πώς είναι δυνατό κάποιοι να προσπαθούν να επισκιάσουν έναν τόσο δυνατό λόγο, ένα τόσο σημαντικό μήνυμα, εστιάζοντας σε ένα ρούχο.

«Ειλικρινά με τέτοιο μήνυμα, τέτοιο παράστημα, την δύναμη της φωνής είναι δυνατόν να κοιτάμε τι φορά; Και ποια επανάσταση; Το υγιές κοινωνικά είπε και το φώναξε ως όφειλε να κάνει. Είναι τα φυτίλια μιας συζήτησης που θα μας αποσυντονίσουν από το βασικό, τον λόγο της Νατάσας» τόνισε.