Latest News

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Σάλος στη Νέα Υόρκη: Ο «αρχιτέκτονας» του lockdown συμμετείχε σε όργια κατά τη διάρκεια της πανδημίας


 Ο «αρχιτέκτονας» του lockdown της Νέας Υόρκης την περίοδο της πανδημίας και δεξί χέρι του τότε δημάρχου, Μπιλ ντε Μπλάζιο, παραδέχτηκε ότι παραβίαζε τους κανόνες για να συμμετάσχει σε σεξουαλικά πάρτι... με ναρκωτικά.

Ο Δρ. Τζέι Βάρμα όχι μόνο δεν τήρησε τις οδηγίες που είχε δώσει στους κατοίκους της «πόλης που δεν κοιμάται ποτέ», αλλά έβγαινε από το σπίτι χωρίς να υπάρχει επείγουσα ανάγκηΔιασκέδαζε μάλιστα μέχρι πρωίας κάνοντας χρήση ναρκωτικών ουσιών και συμμετέχοντας σε σεξουαλικά όργια.

Ο ίδιος, περιέγραψε επίσης λεπτομερώς πως συμμετείχε κρυφά σε «αποκλίνουσες σεξουαλικές» συγκεντρώσεις- όπως τις χαρακτήρισε-, πως διοργάνωνε σεξουαλικά πάρτι στο σπίτι του και πως νοίκιαζε δωμάτια σε ξενοδοχεία μαζί με φίλους του όπου «γδύνονταν» και έπαιρναν «molly» – το MDMA ή η έκσταση στην αργκό.

Σε βίντεο που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα Daily Mail, ο πρώην «αρχιτέκτονας» του lockdown στη Νέα Υόρκη για τον κορωνοϊό παραδέχτηκε ότι παραβίασε τους δικούς του κανόνες για να συμμετέχει σε πάρτι όπου οι παριστάμενοι έκαναν και χρήση ουσιών.

Μιλώντας στην κάμερα, ο Δρ. Τζέι Βάρμα μίλησε για το πώς έκανε καριέρα και στη συνέχεια δεν δίστασε να πει δημοσίως ότι, στη διάρκεια της πανδημίας της νόσου Covid, πήγαινε σε υπόγεια ρέιβ πάρτι τα οποία απαγορεύονταν στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί από τις υγειονομικές αρχές.

Τα σεξουαλικά όργια και η παραβίαση των περιοριστικών μέτρων έγιναν από τον Αμερικανό καθηγητή όταν η πανδημία ήταν στο πικ της – δηλαδή μεταξύ 2020 – 2021.

Η κάμερα που κατέγραψε κρυφά την αντιεπαγγελματική – ανάρμοστη συμπεριφορά του καθηγητή Ιατρικής, ανήκει στην Mug Club Undercover, μια ερευνητική οργάνωση την οποία διευθύνει ο δεξιός σχολιαστής Στίβεν Κράουντερ.

Σημειώνεται ότι ο Δρ. Βάρμα ήταν ο πιο υψηλόβαθμος σύμβουλος για τη νόσο Covid του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάζιο.