Latest News

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Σάλος με Influencer που χορεύει σε ζωντανή σύνδεση για τροχαίο με τρεις νεκρούς (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Σάλο έχει προκαλέσει η συμπεριφορά ενός τραγουδιστή και influencer ο οποίος… χόρεψε ενώ δημοσιογράφος μετέδιδε σε ζωντανή σύνδεση ρεπορτάζ για τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς...
στη Βραζιλία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο MC Livinho, όπως είναι το όνομα του τραγουδιστή, πήγε τρέχοντας πίσω από τη δημοσιογράφο που εκείνη τη στιγμή ήταν στον αέρα, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο όπου νωρίτερα είχε σημειωθεί τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο τρεις αθλητές είχαν χάσει τη ζωή τους.

Το δυστύχημα συνέβη το Σάββατο, όταν ένα λεωφορείο με 43 επιβάτες ανετράπη σε αυτοκινητόδρομο, με αποτέλεσμα τρεις παίκτες της ομάδας αμερικανικού ποδοσφαίρου, Curitiba Crocodiles, να χάσουν τη ζωή τους.



«Χορεύεις ενώ οι άλλοι θρηνούν; Θα κάνεις τα πάντα για να σε δουν, σωστά;», «όλα για τη δόξα», «απαράδεκτος. Όταν βλέπεις δημοσιογράφους και ασθενοφόρα κάτι έχει συμβεί» ήταν ορισμένα από τα σχόλια σε βάρος του Βραζιλιάνου τραγουδιστή.

Παρά τις σφοδρές αντιδράσεις ο MC Livinho σε δήλωσή του αν και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του, εντούτοις επέμεινε ότι η κίνησή του δεν ήταν λάθος.

«Όλοι λένε ότι είχε σημειωθεί ένα ατύχημα και ήμασταν κολλημένοι στην κίνηση. Δεν γνωρίζαμε τι είχε συμβεί. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου για τις απώλειες. Τώρα βλέπω ότι ήταν δυστύχημα. Όσοι γνωρίζουν τον Livinho, ξέρουν ότι δεν θα σταματήσω ποτέ να τους δίνω χαρά» ανέφερε στη δήλωσή του.