Latest News

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Σάλος: Σχολιαστής του ESPN μετέδωσε κατά λάθος live στο Instagram τη σεξουαλική συνεύρεσή του με γυναίκα (βίντεο)


 
Ο σχολιαστής μίλησε για την viral στιγμή του στο live του Instagram

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Hall of Famer του NFL και νυν παρουσιαστής του ESPN σόκαρε τους 3,2 εκατομμύρια οπαδούς του στο Instagram βγαίνοντας  ζωντανά στη μέση μιας σεξουαλικής συνάντησης με μια γυναίκα. Η μετάδοση, η οποία ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν δύο ολόκληρα λεπτά, ακολούθησε μια διαγραμμένη πλέον δήλωση X (πρώην Twitter) από τον Sharpe, που ισχυριζόταν ότι ο λογαριασμός του είχε «χακαριστεί». Το Live δεν έδειξε κανέναν στην οθόνη, αλλά οι θεατές μπορούσαν να ακούσουν τους ήχους.

Στο βίντεο ακούγεται ο Σάνον Σαρπ να βογκάει, όπως το ίδιο κάνει και η άγνωστη για την ώρα σύντροφός του.  

Ώρες αργότερα, ο Sharpe ηχογράφησε ένα έκτακτο επεισόδιο  του Nightcap podcast του με τον συνοδηγό τον Chad “Ocho” Johnson, πιστεύοντας ότι όντως πήγε ζωντανά στη μέση μιας οικείας στιγμής.

«Προφανώς ντρέπομαι», άρχισε ο Σαρπ «[είμαι] κάποιος που είναι εξαιρετικά ιδιωτικός και για να ακούσω ένα από τα πιο οικεία στοιχεία μου – τον ήχο – ντρέπομαι αρκετούς λόγους».

Συνεχίζοντας στο τρίτο πρόσωπο, ο Σαρπ είπε: «Οι άνθρωποι βασίζονται στον Σάνον. Shay Shay media, Club Shay Shay, Nightcap, ESPN… Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βασίζονται σε αυτόν ανά πάσα στιγμή. Ακόμα και όταν βρίσκομαι πίσω από κλειστές πόρτες, εξακολουθώ να προσπαθώ να παραμένω σε επίπεδο επαγγελματία, αν και είμαι στο σπίτι μου. Και είμαι πολύ απογοητευμένος από τον εαυτό μου», ξεκαθάρισε στη συνέχεια , «Όχι για την πράξη. Υπάρχουν εκατομμύρια και δισεκατομμύρια άτομα σε ηλικία που ασχολούνται με δραστηριότητες, αλλά απογοήτευσα πολλούς ανθρώπους».

Στη συνέχεια, ο Sharpe δήλωσε ότι το βίντεο δεν ήταν στημένο και ήταν εντελώς τυχαίο.

«Μπήκα μέσα, πέταξα το τηλέφωνό μου στο κρεβάτι [και] ασχολήθηκα με μια δραστηριότητα», είπε. “Δεν ήξερα το IG live. Δεν έχω πάει ποτέ στο IG live. Δεν έχω ενεργοποιήσει ποτέ το IG live, οπότε δεν ξέρω πώς λειτουργεί.”

Εξήγησε ότι ειδοποιήθηκε για την οικεία στιγμή που μεταδόθηκε ζωντανά από το άλλο του τηλέφωνο που σβήνει με κλήσεις και μηνύματα από φίλους και γνωστούς. Όταν τελικά ένας βοηθός του μάρκετινγκ τα κατάφερε και τον ενημέρωσε για την κατάσταση, ο Σαρπ είπε: «Η καρδιά μου έσπασε.”

Ενώ ο Σαρπ συνέχισε να επαναλαμβάνει την αμηχανία και την απογοήτευσή του από τον εαυτό του, χρειάστηκαν μόνο λίγα λεπτά στο επεισόδιο μέχρι να είναι έτοιμος να κάνει αστεία για την κατάσταση. Όταν ο Τζόνσον πρότεινε ότι η ζωντανή ροή μπορεί να κάνει τον Σαρπ πιο δημοφιλή στις γυναίκες, γέλασε.

Όσο για το αν η ιστορία θα επαναληφθεί ποτέ, ο Σαρπ είπε ότι θα λάβει προφυλάξεις στο μέλλον. «Θα σου πω τι», είπε. «Από εδώ και στο εξής, το τηλέφωνό μου θα είναι στο αυτοκίνητο».

Ο Σαρπ είναι πρώην πρωταθλητής του Super Bowl, ο οποίος κέρδισε τον αγώνα πρωταθλήματος τρεις φορές στη διάρκεια της 14χρονης καριέρας του: δύο με τους Broncos και μία με τους Baltimore Ravens. Την εποχή της συνταξιοδότησής του το 2004, ο Σαρπ ήταν ο νούμερο ένα όλων των εποχών μεταξύ των αγώνων τόσο στις γιάρδες όσο και στις δεξιώσεις. Έκτοτε έγινε παρουσία στα αθλητικά μέσα ως πρώην οικοδεσπότης του Fox Sports και νυν συνεργάτης του ESPN, εκτός από το podcast του με τον Johnson.