Latest News

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Μπριζίτ Μακρόν: Εμφάνιση – έκπληξη στη σειρά «Emily in Paris»


 Στα νέα επεισόδια του «Emily in Paris» θα εμφανιστεί η Μπριζίτ Μακρόν με την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας να υποδύεται τον εαυτό της στη δημοφιλή σειρά... του Netflix.

Όπως αποκάλυψε το περιοδικό Elle, η Μακρόν θα φορέσει τα δικά της ρούχα, με τον δημιουργό του προγράμματος, Ντάρεν Σταρ, να χαρακτηρίζει την 71χρονη πρώην δασκάλα ως «μεγάλο ταλέντο».

«Η ιδέα μάς ήρθε όταν ο Ντάρεν Σταρ και εγώ τη συναντήσαμε στο Μέγαρο των Ηλυσίων τον Δεκέμβριο του 2022» δήλωσε η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς, Λίλι Κόλινς και πρόσθεσε:

«Είναι μεγάλη θαυμάστρια της σειράς και πήρε με πολύ χιούμορ την αναφορά της στην πρώτη σεζόν. Αυτή η σκηνή στην τέταρτη σεζόν “κλείνει το μάτι” [σ.σ. στους θαυμαστές] και τα γυρίσματα μαζί της ήταν πραγματική τιμή και χαρά».

Σημειώνεται ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Μακρόν υποδύεται τον εαυτό της στην οθόνη. Το 2018, εμφανίστηκε στο «Vestiaires», μια γαλλική κωμική σειρά που ακολουθεί δύο κολυμβητές με ειδικές ανάγκες, ενώ νωρίτερα φέτος, ανακοινώθηκε ότι βρισκόταν σε παραγωγή μια βιογραφική σειρά έξι επεισοδίων με τίτλο «Brigitte, une femme libre».

Το δεύτερο μισό του τέταρτου κύκλου της σειράς «Emily in Paris» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου στο Netflix.