Latest News

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Νέα μήνυση κατά του Diddy -Γυναίκα τον κατηγορεί ότι τη βίασε και τράβηξε βίντεο

 


Μία γυναίκα ονόματι Θάλεια Γκρέιβς κατέθεσε μήνυση κατηγορώντας τον μουσικό παραγωγό Σον «Diddy» Κομπς και τον σωματοφύλακά του, Τζόζεφ Σέρμαν, για σεξουαλική κακοποίηση που φέρεται να συνέβη πριν από...δύο δεκαετίες.

 Η μήνυση, που κατατέθηκε σε ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν, ισχυρίζεται επίσης ότι η επίθεση καταγράφηκε σε βίντεο και διανεμήθηκε ως πορνογραφικό υλικό. Η Γκρέιβς αποκάλυψε την ταυτότητά της με τη συγκατάθεση της δικηγόρου της, και κατά τη διάρκεια μιας συναισθηματικά φορτισμένης συνέντευξης Τύπου περιέγραψε τον βαθύ ψυχικό και σωματικό πόνο που βιώνει από τότε.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η Γκρέιβς γνώρισε τον Κομπς γύρω στο 1999 μέσω του τότε συντρόφου της, ο οποίος ήταν στέλεχος στη δισκογραφική εταιρεία του. Φέρεται ότι ο Κομπς την κάλεσε κάποια στιγμή το 2001 για να συζητήσουν για θέματα που αφορούσαν τη δουλειά του συντρόφου της, και την παρέσυρε σε μια συνάντηση όπου της έδωσε να πιει κρασί. Η Γκρέιβς ισχυρίζεται ότι το κρασί περιείχε ναρκωτική ουσία, καθώς άρχισε να αισθάνεται ζάλη και αδυναμία.

Η μήνυση περιγράφει τη σεξουαλική κακοποίηση που ακολούθησε, καθώς και τις απειλές που φέρεται να δέχτηκε για να κρατήσει το στόμα της κλειστό. Πρόσφατα, η Γκρέιβς ανακάλυψε ότι το βίντεο της επίθεσης της είχε προβληθεί σε άλλους, κάτι που την ώθησε να κινηθεί νομικά. Ο Κομπς έχει ήδη κατηγορηθεί για παρόμοιες υποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας που αφορούσε την πρώην σύντροφό του, Κάσι Βεντούρα. Ο Κομπς αρνείται τις κατηγορίες.