Latest News

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Σήμερα ο γάμος του στο Costa Navarino με 200 VIP καλεσμένους


O γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ριντλσπρίγκερ θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής (1/9) στο «Costa Navarino», στη Μεσσηνία, με... 200 προσκεκλημένους.

Ειδικότερα, το βράδυ του Σαββάτου (31/8) πραγματοποιήθηκε το προγραμματισμένο «Nigerian Party» με ανάλογες παραδοσιακές ενδυμασίες από την αφρικανική χώρα. Ακόμα, το βράδυ της Παρασκευής (30/8) έγινε το πάρτι το dress code του οποίου απαιτούσε από όλους τους καλεσμένους να φορέσουν λευκά ρούχα.

Μάλιστα, το πρωί του Σαββάτου (31/8) ο φακός «έπιασε» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην ευρύτερη περιοχή της Πύλου, με χαλαρή διάθεση, κάνοντας τις τελευταίες ετοιμασίες για τον γάμο του με τη Μαράια Ριντλσπρίγκερ.

Οι 200 προσκεκλημένοι στον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Διάσημες προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού – και όχι μόνο – έχουν φτάσει στη Μεσσηνία και αναμένεται να δώσουν το «παρών» στον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ριντλσπρίγκερ, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής (1/9) στο «Costa Navarino».

Αναλυτικά, η λίστα των προσκεκλημένων περιλαμβάνει 200 άτομα μεταξύ των οποίων είναι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη. Ακόμα, το αεροπλάνο με τον Λεμπρόν Τζέιμς προσγειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (31/8) στο Άκτιο και με ελικόπτερο κατέφτασε στη Μεσσηνία. Στη γαμήλια τελετή του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ριντλσπρίγκερ θα παρευρεθεί και ο Εμμανουήλ Καραλής, χάλκινος Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου (31/8) ο κόσμος αναγνώρισε στην Πύλο κάποιους από τους συμπαίκτες του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς, όπως είναι ο Κρις Μίντλετον και ο Τζρου Χολιντέι.

Οι πιο σημαίνοντες από τους καλεσμένους καταλύουν στις σουίτες του ξενοδοχείου «W», οι οποίες προσφέρουν και υπηρεσία προσωπικού μπάτλερ, καθώς και στο πολυτελέστερο ξενοδοχείο «Mandarin».