Latest News

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Σε εκρηκτικό κλίμα η Πολιτική Γραμματεία, με κατηγορίες για bullying και αντεγκλήσεις

 


Σε βαρύ κλίμα συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για να οριστικοποιήσει την εισήγηση προς την ΚΕ για το χρονοδιάγραμμα ως το συνέδριο και τις κάλπες και... τις διαδικασίες.

Σε εκκρεμότητα παραμένουν τα κριτήρια που πρέπει να πληροί όποιος θέλει να είναι υποψήφιος και συζητούνται αυτή την ώρα, με την Όλγα Γεροβασίλη να φέρεται να επιμένει στα κριτήρια που πρότεινε την προηγούμενη φορά (πόθεν έσχες), τον Κώστα Ζαχαριαδη στον αποκλεισμό όσων μίλησαν για κουκουλοφόρους και πραξικοπήματα και την Κατερίνα Νοτοπούλου και στα δυο παραπάνω. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Κατερίνα Νοτοπούλου κατήγγειλε περιστατικά bullying εναντίον της από μεταμεσονύχτιες επιθέσεις τρολ και ενημέρωσε πως τα γνωστοποίησε στον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, στον Θάνο Μωραϊτη, στον Στέφανο Κασσελάκη και στον Ευάγγελο Αποστολάκη. Η πλευρά Κασσελάκη μιλά για υπαναχώρηση, καθώς φέρεται να μη μίλησε για bullying του προεδρου, αλλά για επιθέσεις τρολ.

Η ατμόσφαιρα είναι ήδη φορτισμένη και λόγω της κόντρας που ξέσπασε σήμερα το πρωί μεταξύ της Θεοδώρας Τζάκρη και του Γιάννη Ραγκούση σε συνέχεια των καταγγελιών για bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη. Μάλιστα, κατά πληροφορίες η Θεοδώρα Τζάκρη αναμένεται να εκδώσει και ανακοίνωση κατά του Γιάννη Ραγκούση τις επόμενες ώρες.

«Το να μιλάει ο κ. Ραγκούσης για bullying με ξεπερνά, ξέρει αυτός» ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΙ σε σχέση με τις χθεσινές καταγγελίες του στελέχους της ΠΓ ότι όχι μόνο πιστεύει όσα λέει η Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία έχει μιλήσει για bullying Κασσελάκη σε βάρος της, αλλά κατήγγειλε ότι υπάρχει και άλλο περιστατικό μιλώντας για γυναίκα στέλεχος της Πολιτικής Γραμματείας.

Απαντώντας στα υπονοούμενα Τζάκρη ο Γιάννης Ραγκούσης απαντώντας μέσω της  εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 έκανε λόγο για «λάσπη» την οποία είπε πως δεν θα επιτρέψει προσθέτοντας «θα την επιστρέψω και θα φροντίσω να τιμωρηθεί σε όλα τα επίπεδα. Απλά και νηφάλια, την καλώ να πει δημόσια τι εννοεί». 

Επιμένει η Γεροβασίλη στα κριτήρια που πρότεινε την προηγούμενη φορά (πόθεν έσχες).Ο Ζαχαριαδης εμμένει στον αποκλεισμό οποίων είπαν κουκουλοφόροι και πραξικοπήματα. Η Νοτοπουλου εμμένει και στα δυο των παραπάνω.