Latest News

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Παρί Σεν Ζερμέν: Συνελήφθη δάσκαλος των ακαδημιών- Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση στα παιδιά

 


Ένας 27χρονος ύποπτος παραπέμπεται στο ποινικό δικαστήριο των Βερσαλλιών για σεξουαλική παρενόχληση... ανηλίκων

Απολύθηκε από το προπονητικό κέντρο του Παρισιού της Παρί Σεν Ζερμέν ένας 27χρονος άνδρας ο οποίος έχει ήδη καταδικαστεί για παρόμοιες πράξεις που διαπράχθηκαν σε άλλο τμήμα.

Στην πραγματικότητα, έχουν σταλεί πολλές εσωτερικές αναφορές για να καταγγείλουν τη συμπεριφορά αυτού του καθηγητή μάνατζμεντ, ο οποίος αρχικά κατηγορήθηκε ότι ήταν πολύ κοντά στους μαθητές του. Όμως, οι έλεγχοι που διενεργήθηκαν κατέληξαν σε μια πρώτη κλήση σε τάξη και στη συνέχεια σε αναστολή της εργασίας του εκπαιδευτικού, ο οποίος στη συνέχεια υπέβαλε την παραίτησή του.

Ο νεαρός άνδρας προσλήφθηκε πριν ένα χρόνο και επιδόθηκε γρήγορα σε αποκλίνουσα συμπεριφορά προς νεαρά αγόρια ηλικίας 14 έως 16 ετών. Μερικοί από αυτούς ανέφεραν ότι τους έδωσε «ένα φιλί στο λαιμό». Από αρκετούς άλλους, είχε ζητήσει φωτογραφίες των ποδιών τους που σκόπευε να κάνει μασάζ, να φιλήσει ή να γλείψει. Ένας έφηβος ισχυρίζεται ότι ο δάσκαλος προσπάθησε να βάλει  χέρι στην αθλητική φόρμα του. Επίσης, φέρεται να ρώτησε άλλους νεαρούς για τη σεξουαλική τους ζωή, ζητώντας μάλιστα από έναν από αυτούς να κάνει μια σεξουαλική ταινία με την κοπέλα του. Συνολικά, έξι μαθητές κατέθεσαν αυτή τη συμπεριφορά που χρονολογείται από το φθινόπωρο του 2023 ενώ οι γονείς ενός από αυτούς υπέβαλαν καταγγελία.

Ο εκπαιδευτικός τέθηκε υπό αστυνομική κράτηση τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και παραδέχτηκε εν μέρει τα γεγονότα για τα οποία κατηγορείται, σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε η RMC. Ωστόσο, όταν ήρθε αντιμέτωπος με τους ανακριτές, αυτός ο 27χρονος άνδρας αρνήθηκε ότι φίλησε έναν από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές στο λαιμό. Στο τέλος των ανακρίσεών του, παρουσιάστηκε στην εισαγγελία των Βερσαλλιών που τον έθεσε υπό δικαστική επιτήρηση εν αναμονή της δίκης του για «διαφθορά ανηλίκων άνω των 15 ετών». Η ακροαματική διαδικασία έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 31 Ιανουαρίου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτός ο άνδρας κατηγορείται για τέτοιου είδους συμπεριφορά. Τον περασμένο Μάιο, καταδικάστηκε από το δικαστήριο Bobigny για παρόμοιες πράξεις που διαπράχθηκαν στο Seine-Saint-Denis. Τα δικαστήρια λοιπόν τον καταδίκασαν σε φυλάκιση έξι μηνών. Υπόκειτο επίσης σε εγγραφή στον φάκελο σεξουαλικών παραβατών (FIJAISV) και σε απαγόρευση εργασίας με ανηλίκους. Αλλά αυτή η καταδίκη ήρθε πολύ μετά την πρόσληψή του στο προπονητικό κέντρο της PSG.

«Μόλις ενημερώθηκε, ο σύλλογος έλαβε αμέσως όλα τα απαραίτητα μέτρα», ενημέρωσε η Παρί Σεν Ζερμέν στην RMC. «Ο έκτακτος καθηγητής απολύθηκε και οι αρμόδιες αρχές ειδοποιήθηκαν χωρίς καθυστέρηση, αναλαμβάνοντας άμεσα την υπόθεση η προστασία της ακεραιότητας των αθλητών ήταν πάντα και παραμένει απόλυτη προτεραιότητα για την Παρί Σεν Ζερμέν.