Latest News

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Μητέρα και κόρη πνίγηκαν στη θάλασσα - Η μια πήγε να βοηθήσει την άλλη (Εικόνες, Βίντεο)


 Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στην Κέρκυρα, όπου δύο γυναίκες, μητέρα και κόρη, έχασαν τη ζωή τους μέσα στη θάλασσα ενώ κολυμπούσαν...
 το πρωί της Δευτέρας (30/9) 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες,  αρχικώς κινδύνευσε η μια γυναίκα και η άλλη έσπευσε κολυμπώντας να τη βοηθήσει. Ωστόσο, η προσπάθειά της αποδείχθηκε μοιραία και για εκείνη.

Στην προσπάθεια διάσωσή τους ενεπλάκη κι άλλος ένας, ο οποίος δεν μπόρεσε να τις σώσει, αφού ήταν πλέον αργά. Εκείνος βγήκε στην παραλία σώος.

Οι δύο γυναίκες, ουρανικής υπηκοότητας, ηλικίας 52 και 32 ετών, έμεναν σε ξενοδοχείο στο Σιδάρι Κέρκυρας. Αναγνωρίστηκαν από το βραχιολάκι στον καρπό τους.

Σύμφωνα με πηγές του ξενοδοχείου, τις οποίες επικαλείται το τοπικό Μέσο, ήταν τακτικές πελάτισσες, καθώς επισκέπτονταν την Κέρκυρα και την περιοχή κάθε χρόνο.

Στο Σιδάρι Κέρκυρας έπνεαν ισχυροί βόρειοι άνεμοι. Σε τέτοιες περιπτώσεις τα κύματα παγιδεύουν τους κολυμβητές, αφού τους παρασέρνουν προς τα μέσα και όχι προς την ακτή.

Επίσης, η προσέγγιση διά θαλάσσης ήταν αδύνατη, και για τον λόγο αυτό, οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής που κινητοποιήθηκαν, επιχείρησαν να διασώσουν τις δύο γυναίκες από τη στεριά.

Έτσι, οι πυροσβέστες επιχείρησαν την προσέγγισή τους από τα βράχια. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειές τους, όταν έφθασαν στο σημείο, εντόπισαν τις δύο γυναίκες ακίνητες και όταν τις ανέσυραν διαπίστωσαν τον θάνατό τους.

Δείτε εικόνες από την επιχείρηση της Πυροσβεστικής στην Κέρκυρα:

kerkira-pnigmo-gynaikes-oukrannia-01_13850.jpgkerkira-pnigmo-gynaikes-oukrannia-02_0e94f.jpg