Latest News

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Σοκ στο Ηρώδειο: Η Μαρινέλλα κατέρρευσε στη σκηνή - Αναβλήθηκε η συναυλία της- Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (ΒΙΝΤΕΟ)


Πάνω στη σκηνή του Ηρωδείου κατέρρευσε η Μαρινέλλα, σοκάροντας τους παρευρισκόμενους, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, η οποία τελικά αναβλήθηκε... όπως ανακοινώθηκε.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας της η 86χρονη μεγάλη ερμηνεύτρια έχασε τις αισθήσεις της ενώ τραγουδούσε το τρίτο κομμάτι από την έναρξη της βραδιάς, τη μεγάλη επιτυχία «τα λόγια είναι περιττά». Σύμφωνα με τους θεατές από την αρχή δεν φαινόταν καλά. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, είχε φρικτό πονοκέφαλο πριν από τη συναυλία. 

Η ίδια μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτικό νοσοκομείο και η συναυλία αναβλήθηκε. Σύμφωνα με τους γιατρούς πρέπει να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις. Αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε μαγνητική τομογραφία, με τις πρώτες εξετάσεις να δείχνουν εγκεφαλικό. Ωστόσο δεν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος, οπότε όλα είναι ανοιχτά. Αν είναι αιμοραγικό θα το δείξει ο τομογράφος.

Από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό της, είναι η κόρη της Τζωρτζίνα.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται η στιγμή που η ερμηνεύτρια χάνει τις αισθήσεις της και σωριάζεται στη σκηνή.

Κατευθείαν υπήρξε αναστάτωση στο κοινό, με τους ανθρώπους της παραγωγής να σπεύδουν κοντά της και να την οδηγούν στα παρασκήνια, όπου την είδε γιατρός για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρινέλλα ανέκτησε τις αισθήσεις της στα καμαρίνια και είχε επικοινωνία με συνεργάτες της.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της «Galaxias live Productions»: «Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται, καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Η εταιρεία παραγωγής θα επανέλθει άμεσα με σχετική ανακοίνωση. Σας ευχαριστούμε πολύ».